Forum Upgrade Problems / Bugs and Suggestions Thread

Status
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,726
20,345
Newington, CT
Hi guys, I do hope you are enjoying the new software!

Please remember Rome was not built in a day!

With any forum upgrade there may be some slight glitches and problems. If you see something strange PLEASE REPORT IT HERE.

Also if you have any suggestions please post them here as well.

Remember SatelliteGuys was built for YOU, so all suggestions will be considered!

Enjoy the new site!!
 
AndyMon

AndyMon

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Sep 8, 2003
395
1
Long Island, NY
Scott Greczkowski said:
Hi guys, I do hope you are enjoying the new software!

Please remember Rome was not built in a day!

With any forum upgrade there may be some slight glitches and problems. If you see something strange PLEASE REPORT IT HERE.

Also if you have any suggestions please post them here as well.

Remember SatelliteGuys was built for YOU, so all suggestions will be considered!

Enjoy the new site!!
I'm in!! Hooray!!! Way to go Scott. Hope the transition is painless for both you and us. Good luck.
:cool:
 
markusian

markusian

SatelliteGuys Pro
Sep 7, 2003
174
0
I like the new interface. I'm sure that it's going to take some time for everybody to get used to it.

Now, the first problem to report is:

Every time I move to a new page I get asked to enter my username and password for the "Admin Area."

I tried my name and password, they did not work. I hit cancel, I get the same dialog. I have to hit cancel about 10 times, then it goes away, till I move to a new page.
 
S

sparker

SatelliteGuys Pro
Sep 8, 2003
178
0
Cedar Springs, MI
I accidently clicked on something and it said my IP was logged. I think it was some administative thing. Just wanted you to know so you don't think I was trying to hack :)
 
AndyMon

AndyMon

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Sep 8, 2003
395
1
Long Island, NY
markusian said:
Now, the first problem to report is:
Every time I move to a new page I get asked to enter my username and password for the "Admin Area."
I have to hit cancel about 10 times, then it goes away, till I move to a new page.

Same here. It started when I tried to change the display style. After I returned to the default it happened once and not since then.
 
markusian

markusian

SatelliteGuys Pro
Sep 7, 2003
174
0
OK. I switched from Netscape to MS internet explorer, the problem is gone. But the issue might be in the setup not the browser. I do have different setups.

I use Netscape for general sites, so the security is set to high, and use IE for trusted sites.

-Mark
 
AndyMon

AndyMon

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Sep 8, 2003
395
1
Long Island, NY
markusian said:
OK. I switched from Netscape to MS internet explorer, the problem is gone. But the issue might be in the setup not the browser. I do have different setups.

I use Netscape for general sites, so the security is set to high, and use IE for trusted sites.

-Mark
FWIW, I use Mozilla 1.5 for all sites 'cept when I use Firebird
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,726
20,345
Newington, CT
Dont worry about the admin bug.

Thats the test site I put up to test things out and I forgot to change it in the upgrade. :)

I will fix it now.
 
John Corn

John Corn

The Coach / Supporter
Supporting Founder
Sep 6, 2003
1,244
19
North Canton, Ohio.
When I searched for caller id in the 921 forum I got this:

The search term you specified (id) is under the minimum word length (4) and therefore will not be found. Please make this term longer.

If this term contains a wildcard, please make this term more specific.

Works at DBSTalk.
 
n0qcu

n0qcu

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
4,931
1,524
Earth
Suggestion, PLEASE turn off that stupid text popup when you point at thread title.
 
LER

LER

Supporter / Pub Member / Server Weenie
Sep 28, 2003
7,055
30
Round Rock, TX US
Scott,
I'm marked as Registered, but should be supporter.

Aside from that, I like it.

Oh, and it's saying "Good Morning", when it's afternoon. (minor, but....).


LER
 
J

jsheldon

Member
Sep 9, 2003
11
0
LER said:
Scott,
...
Oh, and it's saying "Good Morning", when it's afternoon. (minor, but....).

And that would be the morning of April 10th, 2004 :p

Jerry
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,726
20,345
Newington, CT
All the people who are are supporters have not been marked as supporter yet. I will do that over the next day or two.

I don't know why it's saying Good Morning, I will look into that. :)

So far so good though. :D
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,726
20,345
Newington, CT
I am currently building the search index. When its done the search should function correctly. :)
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,726
20,345
Newington, CT
Ok, I got the Good Morning problem fixed. :D
 
B

bradleys

SatelliteGuys Pro
Oct 10, 2003
237
0
Seattle / Blaine / Port McNeill
There's something in the new forum software which doesn't allow my browser to remember my userid and password. This fails on both Mozilla 1.6 and MSIE 6. Both browsers work fine on other web sites.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,726
20,345
Newington, CT
Its something with the cookies, this laptop I am on now does this at DBSTalk but works fine everywhere else. I even cleared my cookies once.

I am looking for a solution.
 
B

bradleys

SatelliteGuys Pro
Oct 10, 2003
237
0
Seattle / Blaine / Port McNeill
I have cookies set to "keep during session only". DBSTalk also doesn't remember my name and password.

In Mozilla, there is a "password manager" which is independent of cookies. It's edit - preferences - privacy&security - passwords.

I've seen this problem before when the website generates "new and magic" HTML each time one logs on. It might also be related to the use of javascript or some other magic programs. I guess the browser needs somewhere to look to find the password fields.
 
S

swinslow

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
23
0
Rocklin CA
Scott, love the new software. Much better than the old php or whatever that was! Congrats on the continued growth and success here.

Steve
 
Status

Similar threads

M
Replies
3
Views
738
Mauiguy
M
Scott Greczkowski
Replies
2
Views
946
Howard Simmons
Howard Simmons
S
Replies
23
Views
2K
kstuart
kstuart
riffjim4069
Replies
29
Views
2K
StevenD
StevenD
R
Replies
1
Views
849
BFG

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top