Hopper With Sling Playback Issue (1 Viewer)

rjfrandle

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Mar 5, 2006
181
8
Minnesota
I'm wondering if this is a known issue. Fairly often when watching a live program on my just installed Hopper With Sling, it gets all flakey and I'm unable to rewind. If I try to rewind, it just freezes and gets stuck. If I can get it to rewind a bit, when you try to play, it stutters and the audio cuts out. This also occurs if I try to watch a recorded show from the DVR. Recorded shows won't allow me to fast forward either. I have stumbled onto a work around that kind of works though. When the above happens, I swap to the other tuner, change that channel to clear the buffer, then come back to what I was watching on the other tuner, and I am able to rewind again. I can also then watch a recorded program and fast forward as needed. Of course a complete reboot fixes it too. But it happens at least once just about every day, so it's quite annoying. Anyone else ever seen this?
 

JSheridan

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Feb 16, 2008
8,899
9,994
USA
I haven't seen any weirdness like that at all on the HWS. Sounds like you might have a receiver problem.
 

Tron2012

SatelliteGuys Pro
Apr 6, 2012
1,149
421
IL Suburbs
I had a post with a video sample of my issue here: http://www.satelliteguys.us/xen/threads/anyone-else-with-this-video-issue.329604

Since the latest software updates in late May I have not seen this issue when watching recordings from my other Hopper. But it's only been a few days and I have not watched a lot of TV since the updates. I did a hard reset on the Sling Hopper a couple of days ago and the issue I have usually takes a week or so before it comes up again after a reboot. Finger's crossed.
 

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top