LNB Test Failed (1 Viewer)

Status
Please reply by conversation.

bkushner

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Apr 2, 2005
681
2
Audubon, NJ
When I run a Sat test I am getting LNB FAILED!

However, I am having no problems with my system. Any thoughts?

Thanks
 

rad

Supporting Founder
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Sep 7, 2003
10,486
4,070
Dripping Springs, TX
When I run a Sat test I am getting LNB FAILED!

However, I am having no problems with my system. Any thoughts?

Thanks

I'd say ignore it. My R15-300 has this come and go with different versions of the software and none of my receivers are having a problem.
 

bkushner

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Apr 2, 2005
681
2
Audubon, NJ
Yes you are correct. I was on a CE release from last week. Just reverted back to the current version and the LNB Failure is gone.
 

krmatth

Active SatelliteGuys Member
Feb 5, 2005
16
0
Centerville, OH
I had the same thing happen a few months back on an H20-100. Advice I received was "ignore it." I did and, eventually, I got a "passed" indication. I also haven't retested since then due to everything working fine. Good luck.
 

Jimbo

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Jul 14, 2005
63,600
4,044
NW Ohio - Buckeye Country
Yes you are correct. I was on a CE release from last week. Just reverted back to the current version and the LNB Failure is gone.

Yes, there were issues with some of the CE's from last week, try the CE for this week if your into it and you probably will find that it is resolved this week.
Every once in a while you'll find an issue like last weeks ...
By us reporting issues in the forums help D* greatly in getting software implimented for new "NR" 's going to the general public.

Jimbo
 
Status
Please reply by conversation.

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top