Lost sound on last Sunday’s Madam Secretary

barryaz1

barryaz1

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Feb 20, 2012
213
81
Scottsdale AZ
Weird. Was watching last night, had just FF’d thru some commercials at about halfway, backed up a bit, and suddenly no sound from the recording. Did all the usual, stopped, reset, tried accessing via Primetime Anytime (never knew if that’s actually the same recording), and finally watched on cbs.com. Anyone else have this issue? Maybe the local statin had the problem? Thoughts? BTW, just checked this morning - no change.
 
Jim5506

Jim5506

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Oct 19, 2004
7,759
2,684
Lubbock, Texas
Mine did that, too. I just did a rewind then play and everything was normal.
 
Jim5506

Jim5506

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Oct 19, 2004
7,759
2,684
Lubbock, Texas
Lubbock, TX. I had placed my H3 on pause when I came back, pressed play, no audio, did rewind,play and sound was OK.

May not be the same issue.
 
pattykay

pattykay

formerly crodrules
Pub Member / Supporter
Jun 14, 2014
8,266
7,179
North Central Ohio
I had the issue a couple of weeks ago, watching Arrow on delayed Live TV on my Wally. Toward the end of the episode, I skipped forward to get through a commercial break, and after that there was no audio. I tried skipping back, but I could not get the audio to return. Fortunately, I was also recording that episode on my Hopper Duo. That recording played just fine, so it was not an issue on the station's end in my case.
 
G

GPM

SatelliteGuys Pro
May 26, 2015
307
351
Arizona
Weird. Was watching last night, had just FF’d thru some commercials at about halfway, backed up a bit, and suddenly no sound from the recording. Did all the usual, stopped, reset, tried accessing via Primetime Anytime (never knew if that’s actually the same recording), and finally watched on cbs.com. Anyone else have this issue? Maybe the local statin had the problem? Thoughts? BTW, just checked this morning - no change.

Asked the wife. Same problem. She tried the scheduled recording, the PTAT recording (same channel) and the PTAT on the other H3. All behaved the same, one full segment from commercial to commercial had no sound.
 
barryaz1

barryaz1

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Feb 20, 2012
213
81
Scottsdale AZ
Asked the wife. Same problem. She tried the scheduled recording, the PTAT recording (same channel) and the PTAT on the other H3. All behaved the same, one full segment from commercial to commercial had no sound.

And are you in Arizona?
 

Similar threads

J
Replies
3
Views
1K
JEFFinINDY
J
G
Replies
5
Views
1K
sprintcarcrazy
S
A
Replies
12
Views
2K
Teehar
Teehar
jcanavera
Replies
2
Views
1K
jcanavera
jcanavera

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top