Linkbox Missing LPB

D

Dijmum1

Thread Starter
New Member
Jul 26, 2018
2
3
Vermont
Hi,
Has anybody figured out why one can not receive LPB on SES 2 ? I have a linkbox 900i local and a Freesat
V7 combo receivers. I was receiving LPB up until about a month and a half ago but now I can't get the signal.
I have a one meter dish on a H-H 120 mount and a stationary 1.2 meter dish and neither one can get LPB. The stationary one is aligned to SES 2 as it receives other channels on that bird (the same for the one meter dish).
I changed out the disequc but that did not help. Would like to hear other suggestions on where I could have gone wrong or maybe it is not me at all. Miss watching it though.
Dijmum1
 
KE4EST

KE4EST

SatelliteGuys Is My Second Home
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Lifetime Supporter
Aug 9, 2004
26,344
6,598
EM75xb
Welcome to SatelliteGuys!
I have not had a ku dish on that bird in some time. So others will have to chime in.
 
comfortably_numb

comfortably_numb

Dogs have owners, cats have staff
Pub Member / Supporter
Nov 30, 2011
13,791
15,467
Kansas City / Las Vegas
LPB is working fine on my 76cm Winegard dish. It's DVB-S2 and it's signal is weaker than other transponders on that satellite, so it does take a bit of work to tune in.
 
Phalaenopsis

Phalaenopsis

SatelliteGuys Pro
Nov 24, 2017
457
274
NA
It’s coming in just fine on my Amiko with 49%Q on my 76cm dish.


Sent from my iPhone using SatelliteGuys
 
  • Like
Reactions: comfortably_numb

Similar threads

T
Replies
11
Views
1K
FaT Air
FaT Air
H
Replies
0
Views
364
Harry Prange
H
StarScan
Replies
11
Views
2K
KE4EST
KE4EST
toucan-man
Replies
5
Views
971
KE4EST
KE4EST

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top