Need Some Help!!!

gvsurn

gvsurn

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Feb 5, 2004
42
0
Caledonia, MI
Ok I Have A Rooftop Antenna That Leads To An 8 Output Panel For Ota. I Have 2 411's Running Off Of That. I Just Activated The Second 411. All Ota Channels Are At 95/100 For Signal Strength Except For Nbc On One Of The 411's. That Channel Goes In And Out. I Get The Ota Signal Has Been Lost Warning And Then It Will Come Back In. It Does This Every 10 Seconds Or So. I Have Swapped Boxes And It Only Happens At The One Location. Any Suggestions??
 
gdarwin

gdarwin

Supporting Founder
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Feb 9, 2005
4,297
110
Lousville, KY
Sounds like multipath. What kind of antenna? Running an amp?
 
gvsurn

gvsurn

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Feb 5, 2004
42
0
Caledonia, MI
Yeah I Have Had The Antenna For 2 Years And I Live About 12 Miles From All Of The Towers. Have Not Had A Problem Until I Hooked Up The Second 411
 
Jim5506

Jim5506

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Oct 19, 2004
7,753
2,678
Lubbock, Texas
Yes, first of all if you do not need the 8 output splitter, bypass it in favor of a 2 outlet splitter. The two output has a loss of about 3dB, while the 8 is more like 10dB loss, and that could make all the difference.

If you're getting problems with one location only, check the cable for corrosion, etc. Since swapping the tuners left the problem in one place, try swapping the inputs on the splitter if the trouble swaps, it may be a bad port on the splitter, of trouble stays put, it is the cable or connections.
 

Similar threads

J
Replies
5
Views
1K
johninillinois
J
B
Replies
13
Views
2K
Cokeswigga
C
K
Replies
16
Views
4K
Rick0725
Rick0725
Y
Replies
3
Views
3K
CowboyDren
C
J
Replies
3
Views
1K
texasbrit
T

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top