Site issues

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
35,463
32,787
Fairfax, VA
Make sure that your computer clocks are set to the current date as this could be a certificate expiry issue (as Scott was alluding to).
I just checked that too and that's not the issue here at work. Let me try my admin computer... Nope; no avatars there either. I'm becoming convinced that our damnable firewall here at work is to blame.
 
  • Like
Reactions: charlesrshell

harshness

SatelliteGuys Master
May 5, 2007
17,539
3,361
Salem, OR
I'm becoming convinced that our damnable firewall here at work is to blame.
It takes a rather sophisticated firewall to get in the middle of a secure connection but the one your dealing with may be such a firewall.

Are your browsers (or Windows itself) set up to use a web proxy or cache? I would suggest testing it with no proxy (Settings->General->Network Settings->No Proxy) and see what happens.
 
  • Like
Reactions: charlesrshell

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
35,463
32,787
Fairfax, VA
It takes a rather sophisticated firewall to get in the middle of a secure connection but the one your dealing with may be such a firewall.
Yup; I know my admin computer is just such a computer. They want to look into our secure connections, the better to monitor our behavior. :(

But I thought that was turned off for our Scientific Network computers. Maybe that exception was silently eliminated? All of a sudden I can't see avatars either from admin or Scientific Networks. :crying
 
  • Like
Reactions: charlesrshell

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
35,463
32,787
Fairfax, VA
Let us know how you make out at home. :)
No issues here at home.
You can check to see if your computers or browsers are set up to use a proxy (and if so, how to disable it). Have you investigated that?
Yeah, I know it uses a proxy, and I know I won't be able to change that.
His employer may have some issue with disabling anything set on the company computers.
Correct. Proxy avoidance is a big no-no at work. :(
 
  • Like
Reactions: charlesrshell

N6BY

Geek
Lifetime Supporter
Mar 1, 2006
2,858
2,643
Roseville, CA 121W
If this has already been reported then please ignore. But for the past two days I cannot edit my posts. Checking the browser console and I see the following:

Screen Shot 2022-11-23 at 2.16.40 PM.png
 
  • Sad
Reactions: Foxbat and TheKrell

FTA4PA

Satellite Guys Family
Lifetime Supporter
Nov 13, 2013
6,254
4,228
Central Pennsylvania
There's a problem with the Alerts. IF you are on the regular homepage and click on it, it works, you see your alerts, and can click on them etc. Now, go into some threads (like the Ebay seller one from N6BY) and do the same thing, and you get this:

View attachment 159587

I'm seeing the same message when I tried to edit a post I made that has spelling errors. :(
 
Top