Site Slow today?

Status
DWS44

DWS44

Thread Starter
SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Apr 14, 2004
7,410
4,613
Rock Hill, SC
Anyone else finding the site sloooow, to almost unusable this afternoon? All seemed fine earlier this morning, but this afternoon, seems like everything I click is either timing out, or sitting there with the three bars spinning in the upper right corner endlessly before finally displaying. Seems to be the only site I'm having issues with. :confused:
 
  • Like
Reactions: cwarren78
charlesrshell

charlesrshell

SatelliteGuys Crazy
Lifetime Supporter
Jan 14, 2006
9,701
4,286
O'Fallon, IL
Anyone else finding the site sloooow, to almost unusable this afternoon? All seemed fine earlier this morning, but this afternoon, seems like everything I click is either timing out, or sitting there with the three bars spinning in the upper right corner endlessly before finally displaying. Seems to be the only site I'm having issues with. :confused:
No problem for me in the St Louis area.
 
cwarren78

cwarren78

SatelliteGuys Family
Jan 28, 2018
65
65
Central Ky
Noticed the same about 15-20 mins ago, seems to be working ok now though
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,787
20,490
Newington, CT
Might have been the cloud server in your area having issues. But looking at things they are running as normal.
 
DWS44

DWS44

Thread Starter
SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Apr 14, 2004
7,410
4,613
Rock Hill, SC
yeah...whatever it was seems to have subsided. All seems to be back to normal now.
 
JSheridan

JSheridan

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Feb 16, 2008
8,899
9,997
USA
Something strange going on this morning with this site. I'm on Viasat now because my usual DSL connection is flaky at best just here, everything else is working fine. At first I got the Securi message that the host was down but now it just times out most of the time. Once in a while it will partially load a page but usually not. I guess I'll try it again later.
 
  • Like
Reactions: charlesrshell
FTA4PA

FTA4PA

Satellite Guys Family
Lifetime Supporter
Nov 13, 2013
5,942
3,906
Central Pennsylvania
I had no problem the other day but it's running VERY slow for me today and I've been getting this timeout message:

Server Down
 
  • Like
Reactions: JSheridan
DWS44

DWS44

Thread Starter
SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Apr 14, 2004
7,410
4,613
Rock Hill, SC
I kept getting the Securi page a little while ago as well. Finally got in about 10-15 minutes ago and been mostly normal since.
 
  • Like
Reactions: FTA4PA
JSheridan

JSheridan

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Feb 16, 2008
8,899
9,997
USA
Glad it's not just me. :)
 
FTA4PA

FTA4PA

Satellite Guys Family
Lifetime Supporter
Nov 13, 2013
5,942
3,906
Central Pennsylvania
I kept getting the Securi page a little while ago as well. Finally got in about 10-15 minutes ago and been mostly normal since.
Hope it improves here as well - it's taking 3 and 4 tries to do anything... :rolleyes:
 
DWS44

DWS44

Thread Starter
SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Apr 14, 2004
7,410
4,613
Rock Hill, SC
I think I spoke too soon. I'm still in and connected, but I keep getting the spinning bars in the upper right while navigating or opening alerts.
 
  • Like
Reactions: JSheridan
charlesrshell

charlesrshell

SatelliteGuys Crazy
Lifetime Supporter
Jan 14, 2006
9,701
4,286
O'Fallon, IL
Something strange going on this morning with this site. I'm on Viasat now because my usual DSL connection is flaky at best just here, everything else is working fine. At first I got the Securi message that the host was down but now it just times out most of the time. Once in a while it will partially load a page but usually not. I guess I'll try it again later.
Everything fine with me in the St Louis area.
 
dare2be

dare2be

SatelliteGuys God
Lifetime Supporter
Jul 15, 2011
12,663
7,531
FL
I was too, but now things seem to be back to normal within the last 5 minutes or so..
 
Voyager6

Voyager6

*Cancelled*
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Nov 30, 2005
17,097
5,324
Wokeville
I cleared my cache and deleted the satelliteguys cookies and now things seem to be back to normal. Don't know if that fixed it but I was having the same issue with Chrome.
 
DWS44

DWS44

Thread Starter
SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Apr 14, 2004
7,410
4,613
Rock Hill, SC
I keep getting this pop up randomly, followed by a return to the securi screen:

Upload 2018 2 26 9 36 56
 
raoul5788

raoul5788

Studebaker driver
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Dec 28, 2004
31,337
15,090
Cheshire CT
I've had connections issues, too.
 
JSheridan

JSheridan

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Feb 16, 2008
8,899
9,997
USA
Just got back to the shop and it seems to be working fine now. :thumbup
 
  • Like
Reactions: charlesrshell
Status

Similar threads

stevenl
  • Locked
Replies
23
Views
2K
BobMurdoch
BobMurdoch
tsduke
  • Locked
Replies
4
Views
1K
JIGGIEFLY
JIGGIEFLY
rad
Replies
2
Views
816
Frank Jr.
Frank Jr.
n0qcu
Replies
0
Views
419
n0qcu
n0qcu
DWS44
Replies
25
Views
2K
waltinvt
waltinvt

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top