So... How's It Running?

Status
C

CK SatGuy

Formerly ckhalil18
Feb 7, 2011
4,023
112
The Motor City
Guess the "www" actually matters?

It seems that since the server upgrade, I've been having a login issue. Usually when I want to go to on here, I type in the address without the "www" and I can get on here and login just fine. But now, I can't login when I do that. I can still get on to the main page, but I try to login, I get this message:
[h=2]vBulletin Message[/h] Invalid Redirect URL (http://satelliteguys.us/)

So I guess when I have to login on here, I actually have to type in the "www" part now. Not a huge deal as I have the website bookmarked on my laptop, but when I have to use another computer, it can get a little annoying.
 
KE4EST

KE4EST

SatelliteGuys Is My Second Home
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Lifetime Supporter
Aug 9, 2004
26,345
6,600
EM75xb
Running very noticeably faster here.
 
KKlare

KKlare

SatelliteGuys Pro
Nov 18, 2003
2,397
13
Los Alamos, NM
Forcing me to login again is probably related to closing my MacBook, which disconnects from the Internet.
This did not happen before--it would accept me again after having closed it all day.
This means it is harder to pick up where you left off unless you login in a different window.
Please go back to the easy-on.
-Ken
 
KKlare

KKlare

SatelliteGuys Pro
Nov 18, 2003
2,397
13
Los Alamos, NM
It is not due to disconnect. Without sleeping, I am still dropped after sometime less than 3 hours.
This is annoying when it used to be fine.
And it is still dropping the avatar.
-Ken
 
Rey

Rey

@ your service
Supporting Founder
Feb 8, 2008
26,896
561
Florida
fast like a bat out of hell. even on this POS PC @ work !
 
Bobby

Bobby

Publican
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Sep 7, 2003
63,939
16,972
Rohnert Park, CA
Just got back home from a week long road trip. On my MAC, it's screaming fast.
 
Stargazer

Stargazer

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
16,565
340
Western WV
The speed is really fast. When I went to edit a post I made it wouldn't do anything when I clicked save so I refreshed the page and tried again and it saved it the second time.
 
meStevo

meStevo

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Aug 20, 2004
14,419
9,008
Las Vegas, Nevada, United States
The speed is really fast. When I went to edit a post I made it wouldn't do anything when I clicked save so I refreshed the page and tried again and it saved it the second time.

I wonder if pages are being re-served faster than Varnish can cache them if you're using it (saw it mentioned when the site was down the other day in an error message). More likely just vBulletin + browser cache though, or some combination of all of the above.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,711
20,298
Newington, CT
We are not using Varnish.
 
jcvaughan

jcvaughan

SatelliteGuys Pro
Sep 7, 2005
171
16
Pacifica CA
Scott, could there be issues with firefox? I find it horribly slow now. I have to click on links twice then hit refresh about 3-5 times in order to get the page to load.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,711
20,298
Newington, CT
Scott, could there be issues with firefox? I find it horribly slow now. I have to click on links twice then hit refresh about 3-5 times in order to get the page to load.
Very doubtful almost 40% of the people here use Firefox. (I use Firefox as well)

Try clearing your cache. :)
 
Voyager6

Voyager6

*Cancelled*
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Nov 30, 2005
17,097
5,324
Wokeville
No problems using Firefox here. Very quick page loads.:D
 
isaacmorseMI

isaacmorseMI

SatelliteGuys Pro
May 5, 2009
4,734
1
Southwest Michigan
No problems with Firefox here as well. Blazing fast!

Sent from my iPad 2 using the SatelliteGuys App
 
M

mmcl26554

SatelliteGuys Pro
Feb 18, 2006
348
2
Northern WV
I have had trouble getting beyond the "Here we Grow Again" message until today. I couldn't find anything on the web about SG having a problem. Finally I cleared all cookies with the word Satellite in them, cleared my history and cache, rebooted my browser (Opera) and finally I got in. Could someone explain why I had to do all that to get into the new server?
Michael
 
DodgerKing

DodgerKing

SatelliteGuys Master
Nov 14, 2007
16,776
26
SoCal
Whatever caused the issue before are now fixed. No more Avatar issues nor quotes in the quick reply box
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,711
20,298
Newington, CT
Whatever caused the issue before are now fixed. No more Avatar issues nor quotes in the quick reply box
Elfen Magic?

No changes on this end.

Glad your fixed though. :)

So now that your fixed hows the speed? :D
 
sundude90

sundude90

SatelliteGuys Pro
Jun 13, 2008
1,531
74
Waterville, Maine, United States
So the new server is called clarke.satelliteguys.us, but why does it go the "The List" site when you to in a browser. Also when I do a traceroute, it comes throught as mail.satelliteguys.us.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,711
20,298
Newington, CT
Josh a server can host many sites on it. When you create a new server it is normal to give the first IP a host name, we did that and the name is clarke.satelliteguys.us which is the servers name. That host name does not have anything to do with any of the sites running on that server but is its main name for the server itself going forward.
 
Status

Similar threads

Scott Greczkowski
  • Locked
Replies
18
Views
971
Mr Tony
M
Scott Greczkowski
  • Locked
Replies
21
Views
2K
rad
Scott Greczkowski
  • Locked
Replies
41
Views
2K
TheKrell
TheKrell
Scott Greczkowski
  • Locked
  • Poll
Replies
29
Views
4K
IcEWoLF
IcEWoLF
rad
Replies
2
Views
807
Frank Jr.
Frank Jr.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top