TBN Networks

Discussion in 'Free To Air (FTA) Discussion' started by towerdude, Dec 3, 2018.

Tags:
  1. towerdude

    towerdude Topic Starter SatelliteGuys Family
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    May 1, 2010
    Posts:
    111
    Likes Received:
    38
    Location:
    SW COLORADO
    Good Morning, Lost the TBN networks on G19 this weekend. Does anyone have an idea of where they went?

    thanks
     
  2. Juan

    Juan Supporting Founder
    Supporting Founder

    Joined:
    Sep 14, 2003
    Posts:
    19,648
    Likes Received:
    3,891
    Location:
    Moscow Russia
    Roku

    Sent from my SM-G950U using the SatelliteGuys app!
     
  3. Titanium

    Titanium AI6US
    Lifetime Supporter

    Joined:
    May 23, 2013
    Posts:
    5,608
    Likes Received:
    4,962
    Location:
    Meadow Vista, Northern California
    Distributed FTA via 125w C-band (HD and SD) if that is an option for you.
     
  4. towerdude

    towerdude Topic Starter SatelliteGuys Family
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    May 1, 2010
    Posts:
    111
    Likes Received:
    38
    Location:
    SW COLORADO
    Just checked galaxy 14 125° west, nothing there either.


    Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
     
  5. Titanium

    Titanium AI6US
    Lifetime Supporter

    Joined:
    May 23, 2013
    Posts:
    5,608
    Likes Received:
    4,962
    Location:
    Meadow Vista, Northern California
    Might need to check your system. As of 1:15PM PST, the TBN channels are working on both 97w KU and 125w C.
     
    comfortably_numb likes this.
  6. towerdude

    towerdude Topic Starter SatelliteGuys Family
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    May 1, 2010
    Posts:
    111
    Likes Received:
    38
    Location:
    SW COLORADO
    Thank you. I traced my coax back and discovered a bad splice under the snow.
    my bad.


    Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
     
    raydio, Titanium and comfortably_numb like this.

Separate names with a comma.

More...