Trouble with Voom's website

tdillon

tdillon

Thread Starter
Loster then I Founder
Supporting Founder
Jun 9, 2004
317
0
I am having extreme difficulty trying to log in to the Voom website to check the status of my account. Am I having personal problems, or is the Voom website borked?
 
Ilya

Ilya

XXI Century Explorer
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Lifetime Supporter
Feb 16, 2004
23,620
8,887
NE OH
Just tried logging in and got the following message:
Site is experiencing problems, please try again in a few minutes.

Well, try again in a few minutes! ;)
 
tdillon

tdillon

Thread Starter
Loster then I Founder
Supporting Founder
Jun 9, 2004
317
0
Thanks for checking. I've been trying since last night, so the trouble seems to be more than just rebooting the server. I'm sure they've tried that by now.
 
S

Sean Mota

SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Sep 8, 2003
19,039
1,738
New York City
I just got in. It does not sound like it is a global thing. Wonder why you would get the message error... Doe it happen after you enter your user name and password?
 
tdillon

tdillon

Thread Starter
Loster then I Founder
Supporting Founder
Jun 9, 2004
317
0
Sean Mota said:
I just got in. It does not sound like it is a global thing. Wonder why you would get the message error... Doe it happen after you enter your user name and password?

Yes, I enter the name and password. In the past the first page that came up after that would show what services I was subscribed to and then allow me to access my Account, Profile, and Installation from that page. Now I get the error message. If I poke around a bit I can finally get to the Account page, which shows my most recent bill, but I can never get to the page that shows what services I have subscribed to.

My wife had deactivated our account, but then changed her mind after I disconnected the box. She called up and had the account re-activated. The CSR said that since our equipment hadn't been picked up yet we were still considered "active" and that they would just cancel the uninstall request. Since then my account pages at the voom website have not worked. I am tempted to just wait it out and see if we are still billed after this, but I am also curious whether we still show the "Grandfathered" pricing for Va Va Voom.
 
S

Sean Mota

SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Sep 8, 2003
19,039
1,738
New York City
That is probably what happened. After you disconnected, they probably took user name and somehow got "deactivated" or something. Let me know if it does not work after you bill comes in.
 
R

ram1220

SatelliteGuys Pro
Apr 14, 2004
269
0
Allen, Texas
I can't get into mine either. I put in name and password and I get :Errors
N/A
Informational Message

It's been this way for a week.
 
Ilya

Ilya

XXI Century Explorer
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Lifetime Supporter
Feb 16, 2004
23,620
8,887
NE OH
I am getting the same error message too. Does it work for anyone at all?
I wonder if it has anything to do with the latest IE update, service packs, etc.
 
S

SeattleVoomer1

SatelliteGuys Pro
Dec 13, 2003
447
0
Just checked our account. Can't access it.

However, still watching HDTV under windy cloudy Seattle skies, Gill
 
S

Sean Mota

SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Sep 8, 2003
19,039
1,738
New York City
Just got in Fine. I am using IE 6.0.29 Service Pack 2.
 
Cliff

Cliff

SatelliteGuys Guru
Dec 15, 2003
132
0
Wyman, Kentucky, United States
I get the same errors but I looked at the area that has your login status and noticed that I was logged in. So I clicked on my account info and it worked. I could view all my accounts, staus screen, and everything including logout. Probably some screwed up source code or incorrect link.
 
S

SeattleVoomer1

SatelliteGuys Pro
Dec 13, 2003
447
0
Hey, Cliff,

Glad we have someone smart on here. You are right. I just started clicking away and there was our account even though we weren't "signed in".

Thanks.

Still watching HDTV under snowless Seattle skies, Gill
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top