What happened to my Guide

L

Lem52

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Mar 18, 2004
249
1
Cookeville, TN
I just had my system grounded due to the first installer failing to do that. I haven't saw the guide since and I have unplugged 2 times. I doubt that grounding had anything to do with not getting the guide. Ideas?

Lem52
 
S

Sean Mota

SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Sep 8, 2003
19,039
1,738
New York City
guide information? Leave it alone for about 10-20 minutes.
 
L

Lem52

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Mar 18, 2004
249
1
Cookeville, TN
I left right after the installer but when I came back home, I still had the "no info" showing. It hasn't took this long since I have had Voom. Its no big deal yet, but if its out more than a few hours, I will get pissed!

Lem52
 
DarrellP

DarrellP

I Think, therefore, I am.
Supporting Founder
Nov 6, 2003
4,298
0
Salem, OR
Sean, do you know why it takes so long for the Voom guide to load after a reset? My Dish 6000 is horrendously slow, but it gets the current and next programming within about 1 minute after a reset.
 
S

Sean Mota

SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Sep 8, 2003
19,039
1,738
New York City
Lem52 said:
I left right after the installer but when I came back home, I still had the "no info" showing. It hasn't took this long since I have had Voom. Its no big deal yet, but if its out more than a few hours, I will get pissed!

Lem52

Take a look at your trip count on the system setting after reboot. After 4 it means that the PG information has been downloaded. If that is not the case, give VOOM a call and ask them to re-hit the box and look at the trip count again.
 
S

Sean Mota

SatelliteGuys Master
Supporting Founder
Sep 8, 2003
19,039
1,738
New York City
DarrellP said:
Sean, do you know why it takes so long for the Voom guide to load after a reset? My Dish 6000 is horrendously slow, but it gets the current and next programming within about 1 minute after a reset.

Don't know why.
 
O

oddwunn

SatelliteGuys Family
Apr 5, 2004
84
0
My guide has shown "no info" for two days now (since it has been installed), even after several factory resets and sof reboots, though the channels come in just fine.

I tried calling Voom and asking for a new hit, but that didn't help either.

In the 2 days I have had Voom, so far it has been barely usable due to IRD crashes, no guide, and no local mappings. I tried to expedite a firmware upgrade, but the CSRs told me I just had to wait. I really hope they starighten out these issues soon... :(
 
FunkyBoss

FunkyBoss

Pub Member / Supporter
Mar 23, 2004
753
1
Chicagoland, IL
Me too!

I just got my Voom yesterday. I had guide info about an hour after the install. During the night, both of my boxes got the software upgrade to 5.68. I had to reboot a couple times after the update. Since then, neither of my boxes has any guide info. Both say (no info) for all programs. It has been like this for 7 hours now since I rebooted this morning at 8:30am. I can watch all the channels fine, but with so many in the VaVaVoom package, it takes a long time to surf them all and see what is on!

I'm not seeing anything about a trip count on the setup screens. So I guess I'll just call into Voom and see what they have to say.
 
LOBO2999

LOBO2999

SatelliteGuys Pro
Apr 1, 2004
823
0
Cumming, GA
No guide here either, I was watching about 4 hours ago and I was switching channels and it just locked up so I reset it and I got my channels working agian but no guide info so I did & Unplug and another reset, 6:20 and still nothing so I called voom (Got right Through) They said a lot of people have been calling with the same problem today and said a Hit to the box would fix it But nothing so far its been 30 minutes .
 

Similar threads

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top