Whole home problem (1 Viewer)

Status
Please reply by conversation.

Danny001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
May 20, 2012
291
13
Bangor, ME
I recently built a man cave with 3 tvs on the wall..2 tvs now have an h25. I have a Genie upstairs and hr24 in the master.. I added the 2nd h25 last night and now the previous h25 that was already installed no longer recognizes either DVRs. The whole home status shows authorized but no networked dvrs. I can't view list or record anything from it. Then new H25 works as it should on the whole home network as do the two dvrs.. any ideas

Sent from my SM-G920W8 using the SatelliteGuys app!
 

Danny001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
May 20, 2012
291
13
Bangor, ME
I recently built a man cave with 3 tvs on the wall..2 tvs now have an h25. I have a Genie upstairs and hr24 in the master.. I added the 2nd h25 last night and now the previous h25 that was already installed no longer recognizes either DVRs. The whole home status shows authorized but no networked dvrs. I can't view list or record anything from it. Then new H25 works as it should on the whole home network as do the two dvrs.. any ideas

Sent from my SM-G920W8 using the SatelliteGuys app!
1477221142692.jpg


Sent from my SM-G920W8 using the SatelliteGuys app!
 

Danny001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
May 20, 2012
291
13
Bangor, ME
Disregard.. reboot fixed it.. I recall i had a communication error with the original h25 as I was wiring the coax to the switch for the new h25 but didn't realize the error until the setup for the new h25 had completed.. the coax for the old h25 had somehow wiggled loose

Sent from my SM-G920W8 using the SatelliteGuys app!
 
Status
Please reply by conversation.

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top