Will Off-air AM22P-700 work with HR54?

Status
Please reply by conversation.
D

Daranch

Thread Starter
Member
Feb 20, 2018
5
0
MN
I am thinking of upgrading to an HR54 for 4K but I want to keep my off-air tuner that currently works with my HR44. Will it work?
 
M

mdram

SatelliteGuys Pro
Aug 24, 2005
4,042
778
Md
maybe
many say it does, some say it does not

also, its no longer supported, and could stop working at any time
it does not work with the hs17
 
  • Like
Reactions: Daranch
raoul5788

raoul5788

Studebaker driver
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Dec 28, 2004
31,330
15,080
Cheshire CT
:welcome to Satelliteguys Daranch!
 
  • Like
Reactions: Daranch
videojanitor

videojanitor

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Nov 3, 2008
227
37
The AM21 works perfectly fine with the HR54.

Curious if you ever lose the signal from your AM21 to HR54? It happens with regularity to me — switching to an OTA channel, I often get a black screen with an error message regarding signal loss. I have to disconnect the AM21’s USB connection, wait a few seconds, then plug it back in. After a few seconds, the station pops up.
 
D

Daranch

Thread Starter
Member
Feb 20, 2018
5
0
MN
Curious if you ever lose the signal from your AM21 to HR54? It happens with regularity to me — switching to an OTA channel, I often get a black screen with an error message regarding signal loss. I have to disconnect the AM21’s USB connection, wait a few seconds, then plug it back in. After a few seconds, the station pops up.
I get that now with the HR44. I reposition the antenna and the message clears.
 
videojanitor

videojanitor

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Nov 3, 2008
227
37
I get that now with the HR44. I reposition the antenna and the message clears.

Interesting. I can’t reposition my antenna as it is about 30 feet in the air. Shouldn’t be any signal problems here — I’m 15 miles line-of-sight from the local transmitters. TiVo OTA box on the same antenna is not showing any issues. Will mess around with this more the next time it happens.
 
I WANT MORE

I WANT MORE

SatelliteGuys Pro
Jan 20, 2006
382
71
"Middle of Nowhere"
Curious if you ever lose the signal from your AM21 to HR54? It happens with regularity to me — switching to an OTA channel, I often get a black screen with an error message regarding signal loss. I have to disconnect the AM21’s USB connection, wait a few seconds, then plug it back in. After a few seconds, the station pops up.
No. I do have one channel that periodically won't tune in without changing channels back and forth a couple of times but that is an issue with the channel not the AM21.
 
T

texasbrit

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Apr 12, 2006
3,650
361
Interesting. I can’t reposition my antenna as it is about 30 feet in the air. Shouldn’t be any signal problems here — I’m 15 miles line-of-sight from the local transmitters. TiVo OTA box on the same antenna is not showing any issues. Will mess around with this more the next time it happens.
Where are you located?
 
mpinales

mpinales

SatelliteGuys Family
Oct 15, 2010
96
4
Ohio
My AM-21 works perfectly with my HR4. Once it is hooked up, it passes through to all my minis. I heard the Directv was coming out with a new model - any thruth?
 
schneid

schneid

SatelliteGuys Pro
Jun 27, 2007
806
76
In the Wind
Interesting. I can’t reposition my antenna as it is about 30 feet in the air. Shouldn’t be any signal problems here — I’m 15 miles line-of-sight from the local transmitters. TiVo OTA box on the same antenna is not showing any issues. Will mess around with this more the next time it happens.

You might refresh the connectors or at least loosen and reset them.
 
Jimbo

Jimbo

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Jul 14, 2005
65,365
5,054
NW Ohio - Buckeye Country
Curious if you ever lose the signal from your AM21 to HR54? It happens with regularity to me — switching to an OTA channel, I often get a black screen with an error message regarding signal loss. I have to disconnect the AM21’s USB connection, wait a few seconds, then plug it back in. After a few seconds, the station pops up.
Have you tried replacing the USB cable ?
That has fixed my issues whenever I have had them.
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

gadgtfreek
Replies
2
Views
626
gadgtfreek
gadgtfreek
M
Replies
15
Views
1K
Jimbo
Jimbo
Richfunb
Replies
16
Views
1K
mdram
M
classic cartoon fan
  • Locked
Replies
3
Views
3K
uncrules
uncrules
I
  • Locked
Replies
20
Views
3K
TomCat4680
TomCat4680
Top