Any Audio? (1 Viewer)

Status
Please reply by conversation.

RT-Cat

Thread Starter
"My person-well trained"
Pub Member / Supporter
May 30, 2011
1,657
224
Cold, Cold,Michigan USA
Does anyone get any sound from 103 11943, 20000, S & N Pier Hunting Beach, Surf City?
Sure would be nice to hear the ocean in the background.

RT.
 

Mr Tony

SatelliteGuys Pro
Supporting Founder
Nov 17, 2003
287
34
Mankato, MN
nope
they use to have the audio from WCPE (I think thats the call sign)....the classical music channel when it was just one stream (North Pier). But now its audio only (radio side of the TP)

I tried to change the audio PID once to match that so it could do as you want but the picture then got all choppy
 

RT-Cat

Thread Starter
"My person-well trained"
Pub Member / Supporter
May 30, 2011
1,657
224
Cold, Cold,Michigan USA
Bummer. Guess I'll just have to go 2-1/4 miles West and listen to the little splashers in lake Michigan. . . . .

RT.
 

FaT Air

HOA Free Zone
Feb 27, 2010
6,668
913
97W 48N
Cant get ya the natural surf sounds, that would be cool, but FWIW
- - Sound on MS10 and MS20, AMC 1 Ku - -
I noticed that TP 11939 V 20000 has the mentioned video channels, but also has Radio channel XD100. Can we get it to play the radio channel and the video channel, simutainiously? I added two channels on the TP in the Openbox S9 TP_Prog file. (with the editor)
MS10 +S, Type = TV, Apid 4096 Vpid 4642 PCR 4642 and
MS20 +S, Type = TV, Apid 4096 Vpid 5154 PCR 5154. Loaded the modified TP_Prog file into the S9. It works. (and no chop) Now I have what could be called a poor mans e-scapes (?) on these channels.
Think it should work for other receivers(?)
 

phlatwound

SatelliteGuys Pro
Lifetime Supporter
Dec 25, 2007
3,252
203
Goosapeak Junction
Don't know if it will work on other receivers but I can confirm it worked great on my Openbox S9, now have the classical music background on the MS10 & 20 beach cams, with perfect video.

I also changed the Audio Mode to "Stereo".

Thanks FaT Air. :up
 

RT-Cat

Thread Starter
"My person-well trained"
Pub Member / Supporter
May 30, 2011
1,657
224
Cold, Cold,Michigan USA
Don't know if it will work on other receivers but I can confirm it worked great on my Openbox S9, now have the classical music background on the MS10 & 20 beach cams, with perfect video.

I also changed the Audio Mode to "Stereo".

Thanks FaT Air. :up

Oh, good, the type of music. I was going to ask about what would be "playing." "Longhair" is music I have and somethimes do listen to. So I will give that a try. I have the S9 also. Good job FaT Air(or renamed: "Very good looking cat owner"):)

RT.
 

FaT Air

HOA Free Zone
Feb 27, 2010
6,668
913
97W 48N
I also changed the Audio Mode to "Stereo".
I did also, just forgot to put it in the post.
The cat is giving me "The Stare". As can be seen in the background, I was looking over The List and scanning sats, instead of giving him a back rub. He gets quite demanding at times.
 

RT-Cat

Thread Starter
"My person-well trained"
Pub Member / Supporter
May 30, 2011
1,657
224
Cold, Cold,Michigan USA
Something is wrong

FaT Air
Not familiar with the editor, I took a shot at getting the music on those two channels. It worked! Well, for a few seconds. Then the audio "snapped right back to what it was. So, how do you stop that from happening?:confused:

(a grrrr cat?)

RT.
 

FaT Air

HOA Free Zone
Feb 27, 2010
6,668
913
97W 48N
FaT Air
Not familiar with the editor, I took a shot at getting the music on those two channels. It worked! Well, for a few seconds. Then the audio "snapped right back to what it was. So, how do you stop that from happening?:confused:

(a grrrr cat?)


RT.
Not sure what's happening there. here's a screengrab of the editor showing the channels I added. (top 2 lines)
No need to add the 2nd audio PID, doesn't work.
 

Attachments

  • MS10_20_with_sound.jpg
    MS10_20_with_sound.jpg
    118.5 KB · Views: 60

RT-Cat

Thread Starter
"My person-well trained"
Pub Member / Supporter
May 30, 2011
1,657
224
Cold, Cold,Michigan USA
Not sure what's happening there. here's a screengrab of the editor showing the channels I added. (top 2 lines)
No need to add the 2nd audio PID, doesn't work.

Looks just like mine except the 2nd audio and the service ID. Yours are zero/zero. I will try that as soon as the news is over.

RT.
 

FaT Air

HOA Free Zone
Feb 27, 2010
6,668
913
97W 48N
It's the service ID. Not the second audio pid. If you scan the sat and the added channels have the broadcast service ID that is broadcast, it will correct itself to the PIDS that are broadcast.
 

RT-Cat

Thread Starter
"My person-well trained"
Pub Member / Supporter
May 30, 2011
1,657
224
Cold, Cold,Michigan USA
It's the service ID. Not the second audio pid. If you scan the sat and the added channels have the broadcast service ID that is broadcast, it will correct itself to the PIDS that are broadcast.

Yes. Set mine to zero and the music has been running for 15 minutes now. Nice to look at the waves, the sun setting, and now the music. Just wish the camera had zoom to check on the beach dollies!:cool::):D
Thanks, FaT Air.

RT.
 
Status
Please reply by conversation.

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top