Hava Player App

Discussion in 'General Phone News' started by Covack, Jan 20, 2011.

  1. Covack

    Covack Topic Starter SatelliteGuys Pro
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    300
    Likes Received:
    0
    Location:
    Down South
    You that have a hava player
    and want to view your feeds using your
    android phone, (I use one on my azbox)
    I haven't tested the remote yet
    picture looks great on my HTC Desire

    http://monsoonftp.com/web/VulkanoPlayer.apk



     
  2. DodgerKing

    DodgerKing SatelliteGuys Master

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Posts:
    16,776
    Likes Received:
    22
    Location:
    SoCal
    I have it for the iPhone. I am still waiting for them to enable 3G streaming and create an iPad version. I think the company is pretty much toast which is why they have not updated their app in about 2 years
     
  3. DodgerKing

    DodgerKing SatelliteGuys Master

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Posts:
    16,776
    Likes Received:
    22
    Location:
    SoCal
  4. DodgerKing

    DodgerKing SatelliteGuys Master

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Posts:
    16,776
    Likes Received:
    22
    Location:
    SoCal
    OK...This is weird

    The Hava box even through Vulkano is not supported over 3G. When I use it on my phone I get the message that Hava is not supported over 3G. But when I use the same phone as a WiFi hotspot using 3G I can get other devices to play it on WiFi through my phones 3G.
     
  5. Covack

    Covack Topic Starter SatelliteGuys Pro
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Posts:
    300
    Likes Received:
    0
    Location:
    Down South
    Android now has a vlc/remote app out
    wonder if we could stream our hava's now
    to our android device's using 3g.

    testube works fine with wifi , but I get freezing, constantly using 3G
    remotely
     
  6. StevenDR

    StevenDR New Member

    Joined:
    Jul 9, 2018
    Posts:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Belgium
    I know this is an old thread, but is it possible to get an "old" vulkano flow back up and running?

    I installed the box, and found some HAVA Windows software which should have been able to set up the Vulkano. After a few deadly Bluescreens, the software eventually started, but said I have a HAVA Gold and that I should insrall other software (which I can't find anywhere). In the end, I don't even have a HAVA, but a Vulkano.

    On the website of Monsoon, I can manage to download a users manual, but downloading the software rails.

    Then I Remembered
     
  7. StevenDR

    StevenDR New Member

    Joined:
    Jul 9, 2018
    Posts:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    Belgium
    Then I remembered the name I gave the box, and found an Android APK. But, that app either states that the service is unavailable, or that I need the paid version of the app (which isn't available in the Play Store anymore).

    Anyone have any ideas?
     

Separate names with a comma.

More...