HD Local audio problem

Status
Please reply by conversation.
A

aviatorbry

Thread Starter
New Member
Feb 23, 2006
4
0
I live in the Kansas City area and ever since they went live with HD locals I have been having a echo effect on only the HD LOCAL CHANNELS. All of the other channels including the HD ones (HDNET) sound great. I am connecting the H20 by RCA audio and component video to my TV. I also have fiber going to my receiver and are having the same problem that way. I had a tech come out and check my dish and this came out ok. The tech didn't have any idea on what the problem could be (didn't surprise me!). I called back to DTV and they want to replace the H20 with another one to see if this will solve the problem.

Anyone have any suggestions?
 
charper1

charper1

Bourbon Tester
Supporting Founder
May 18, 2004
18,442
6
I'm Nationwide
What sound field do you have selected on the receiver?

What mak & model TV and audio receiver?
 
A

aviatorbry

Thread Starter
New Member
Feb 23, 2006
4
0
I'm not using the receiver. I have the audio going from the H20 directly into the Samsung 50 TV. What I don't understand is that every other channel sounds great except for the Local HD channels. I also have a fiber going from the H20 into my receiver. When I turn the receiver on and play it through the speakers I hear the same problem. I did this to rule out a possible bad RCA audio cable.
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

Richfunb
Replies
6
Views
640
Richfunb
Richfunb
jamieh1
Replies
2
Views
1K
Dembinskij76
D
H
Replies
9
Views
1K
texasbrit
T
R
Replies
6
Views
847
ejb1980
E
Top