HR2x / R22 CE Release 12/5 0X02AB

Rey

Rey

@ your service
Supporting Founder
Feb 8, 2008
26,896
561
Florida
HR21-100 with AM21
with this CE i've also had issues with my am21. last night even though the signal is there the tuner or tuners report on some channels no signal. this morning the trouble channels from last night were reporting a signal only on one tuner. now both tuners are reporting signal again.
 
srenker

srenker

SatelliteGuys Guru
Nov 1, 2008
145
0
Tacoma, WA
HR21-700

Still getting no audio for a couple seconds when I first tune to an SD channel. Guide is slightly faster at 1080i and very zippy at 480p.

Is it me or is there a slight change in the Quicktune UI? I can't put my finger on what's different.
 
rad

rad

Supporting Founder
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Sep 7, 2003
10,567
4,170
Dripping Springs, TX
HR21-700

Still getting no audio for a couple seconds when I first tune to an SD channel.

Is this audio delay when going through an audio receiver? If yes maybe it's a delay switching from DD5.1 to PCM audio? My Sony audio receiver does this but my Onkyo doesn't.
 
L

LOTRingDings

SatelliteGuys Family
May 7, 2004
41
0
Downeast Maine
Is this audio delay when going through an audio receiver? If yes maybe it's a delay switching from DD5.1 to PCM audio? My Sony audio receiver does this but my Onkyo doesn't.
For me the audio drop out (about 2-3 seconds) is on analog (Left-Right cables) directly to a Sony TV using Component In and the above audio.
HR-20 and HR-22.
 
rad

rad

Supporting Founder
Supporting Founder
Lifetime Supporter
Sep 7, 2003
10,567
4,170
Dripping Springs, TX
Can't match your config, sorry. I checked a HR21-100 and H21-200 via HDMI to a Mits set and no delay on audio going from a HD to SD channel.
 
L

larraby1234

Member
Apr 23, 2005
5
0
Hi,

I've been on the music channels.

I notice that one of the changes was:
"Music screens have new backgrounds".

I see the new background, but when I returned to my tv after listening only for quite some time, the screen saver mode with the song info is not playing, and only the new background only is showing.

Experienced on HR-21

Maybe it is a bug?

Larry
 
srenker

srenker

SatelliteGuys Guru
Nov 1, 2008
145
0
Tacoma, WA
Is this audio delay when going through an audio receiver? If yes maybe it's a delay switching from DD5.1 to PCM audio? My Sony audio receiver does this but my Onkyo doesn't.

No, it's just the built-in sound on my Vizio TV over HDMI. 0x29B didn't do this.
 
grydlok

grydlok

Vuvuzela Horns
Pub Member / Supporter
Aug 11, 2004
2,519
0
Richmond,VA
issue:

No video playback (grey screen)on any High Def VOD selections
 
R

rtdreep

SatelliteGuys Family
Feb 16, 2008
50
0
Quicktune working fine. That's the only functionality I'd use. We have only 1 TV, and don't use the other advanced features that have been rolled out recently.
 
Rey

Rey

@ your service
Supporting Founder
Feb 8, 2008
26,896
561
Florida
HR21-700

Still getting no audio for a couple seconds when I first tune to an SD channel.

lots of people complaining about this over at dbstalk. i'm having these same issues.
 
DJ Rob

DJ Rob

SatelliteGuys Pro
Sep 8, 2003
1,576
1
Denver, Colorado
HR21-100
Rebooting everyday but it still slows to a crawl within minutes. Remote commands are taking minutes now. It's like running Windows Vista on a 286 PC. It is totally unusable and I would suggest that more work be put into this CE before it goes public - at least to the HR21 series. Going back to the national release on my main unit.
 

Similar threads

jcrandall
Replies
11
Views
2K
majorpayne
M
jcrandall
Replies
14
Views
2K
Lord Darth Vader
L
jcrandall
Replies
3
Views
2K
mlbfans
mlbfans
jcrandall
Replies
42
Views
3K
DJ Rob
DJ Rob

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top