Issues viewing Satguys site at work.

Status
gasman882001

gasman882001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Lifetime Supporter
Jan 13, 2004
675
105
Houston, Tx
Having all sorts of issues viewing Satguys internet site at work. My signon works fine at home. The "other" satellite site views normally and any other usergroups I visit look fine. This has been going on for about a week now. I have attached a picture of how the site looks. Can someone help!
 

Attachments

  • Satguys screen print.jpg
    Satguys screen print.jpg
    88.3 KB · Views: 159
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,693
20,246
Newington, CT
Clear your cache on your browser. :)
 
Neutron

Neutron

Founding Supporter
Supporting Founder
Nov 7, 2003
18,730
1,122
Texas
If that doesn't work can you select a different template at the very bottom of the home page for Satelliteguys?
 

Attachments

  • Capture.JPG
    Capture.JPG
    68.8 KB · Views: 121
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,693
20,246
Newington, CT
Nope that wouldnt help him since his CSS file for SatelliteGuys is corrupt, which is why clearing the cache will fix it.

(You might also be able to press (and I forget which key it is) but CONTROL and F5 (Refresh) or SHIFT and F5 (Refresh) that should force it out as well. :)
 
gasman882001

gasman882001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Lifetime Supporter
Jan 13, 2004
675
105
Houston, Tx
Nope that wouldnt help him since his CSS file for SatelliteGuys is corrupt, which is why clearing the cache will fix it.

(You might also be able to press (and I forget which key it is) but CONTROL and F5 (Refresh) or SHIFT and F5 (Refresh) that should force it out as well. :)

Welp, cleared out every file I can find, used the tools option from explorer to delete files, and the did the control F5 but none of it helped. On a managed machine at work and limited as to what i can get into and delete but tried all the above. Any other ideas or am i SOL. :-{
 
isaacmorseMI

isaacmorseMI

SatelliteGuys Pro
May 5, 2009
4,734
1
Southwest Michigan
gasman882001 said:
Welp, cleared out every file I can find, used the tools option from explorer to delete files, and the did the control F5 but none of it helped. On a managed machine at work and limited as to what i can get into and delete but tried all the above. Any other ideas or am i SOL. :-{

Can you download a different browser? Like Firefox or Chrome.

Sent from my iPad 2 using the SatelliteGuys App
 
Hall

Hall

SatelliteGuys Master
Feb 14, 2004
18,409
3,195
Germantown OH
I've seen that happen when the connection (either mine or the other end's) was painfully slow. It's almost like it automatically goes to a slimmed down version or mobile version.
 
Anole

Anole

SatelliteGuys Master
Sep 22, 2005
11,819
13
L.A., Calif.
I've seen that happen when the connection (either mine or the other end's) was painfully slow.
Yes, I have observed the same.
Usually, a refresh clears it for me.

As to the OPs problem... maybe the company would just as soon you didn't browse SatGuys at work. ;)
It does use a lot of bandwidth, and is the only one that gives me problems with slow response.
That is due in part to over-working my lowly old laptop. ;)
(what kind of computer do you have, and is it hamstrung with anti-virus, power-robbing software?)
 
lakebum431

lakebum431

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 5, 2005
16,660
4,472
Norris, TN
I'm having the same issue on my work computer as of last week. This is a government computer. Tried clearing the cache and it didn't work. Sucks.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,693
20,246
Newington, CT
Again its a CSS issue (bad / stuck CSS file) on the browser.

But I just made a change to the system which should force it to reload the CSS again on your browser.
 
lakebum431

lakebum431

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 5, 2005
16,660
4,472
Norris, TN
That mostly worked! A couple of problem areas (avatars and some icons), but that is much better! Thanks!
 
gasman882001

gasman882001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Lifetime Supporter
Jan 13, 2004
675
105
Houston, Tx
That mostly worked! A couple of problem areas (avatars and some icons), but that is much better! Thanks!

Same for me. Much more readable but as he says above, avatars and icon issues. Thanks!
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,693
20,246
Newington, CT
How about now are you seeing the avatars and icons?
 
lakebum431

lakebum431

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 5, 2005
16,660
4,472
Norris, TN
Actually something got worse (back to the way it was before). I've been on the SG app on my phone all morning and this is the first time I pulled it up on the computer. Side bar - is PDA mode gone? Maybe that would be a better option for my work computer now...
 
lakebum431

lakebum431

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 5, 2005
16,660
4,472
Norris, TN
Well it was back to just missing the icons and avatars for 2 or three page loads (as I was reading through a thread), but now back to the original issue with nothing showing up right. Very strange. Oh well.
 
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Welcome HOME to SatelliteGuys!
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
100,693
20,246
Newington, CT
Yup something is very messed up in your cache as I am not doing anything on this end.
 
lakebum431

lakebum431

Pub Member / Supporter
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 5, 2005
16,660
4,472
Norris, TN
Yeah I have a feeling it is something that is being managed behind the scenes inside the government network. ;) for sone reason they don't give us much access to change stuff...
 
gasman882001

gasman882001

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Lifetime Supporter
Jan 13, 2004
675
105
Houston, Tx
About the same for me right now. See things a little clearer but no icons or avatars.
 

Attachments

  • dish screen print.jpg
    dish screen print.jpg
    85.6 KB · Views: 131
Neutron

Neutron

Founding Supporter
Supporting Founder
Nov 7, 2003
18,730
1,122
Texas
It's just Satelliteguys that does this? Do pictures show up fine on any other website?
 
Status

Similar threads

yaz96
Replies
19
Views
2K
yaz96
yaz96
L
Replies
24
Views
1K
KE4EST
KE4EST
comfortably_numb
Replies
364
Views
16K
Radioguy41
Radioguy41
Scott Greczkowski
  • Locked
Replies
13
Views
3K
raoul5788
raoul5788
Scott Greczkowski
  • Locked
Replies
1
Views
835
Scott Greczkowski
Scott Greczkowski

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top