Joey 1.0 and Big Ten Channel Problems (1 Viewer)

bf3000

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jan 8, 2004
220
17
Bel Air, MD
I was trying to watch a game on the Big Ten channel today with my Joey (1.0), and the picture kept breaking up. I turned on the same channel on my Hopper w/ Sling, and everything was perfect. I could actually stand in one spot and see both TVs at the same time, and the HWS was perfect the whole time, while the Joey 1.0 would have picture breakups every 3-5 seconds. No other channels on the Joey had this problem, the MOCA/Network connection is good, so I really have no idea what it could be. Any suggestions?
 

KAB

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Sep 20, 2005
20,552
3,880
Indy
I was trying to watch a game on the Big Ten channel today with my Joey (1.0), and the picture kept breaking up. I turned on the same channel on my Hopper w/ Sling, and everything was perfect. I could actually stand in one spot and see both TVs at the same time, and the HWS was perfect the whole time, while the Joey 1.0 would have picture breakups every 3-5 seconds. No other channels on the Joey had this problem, the MOCA/Network connection is good, so I really have no idea what it could be. Any suggestions?
Did you think to try re-booting the Joey?
 

Troch77

SatelliteGuys Pro
Apr 4, 2015
4,182
1,200
Southern PA
Reboot both.
Unplug the Joey, leave it unplugged, Then go unplug the Hopper.
Wait 30 seconds, Plug Hopper back in, wait for it to completely reboot.
Then go plug the joey back in.

If it still does this, then you might want to call for service.

Samsung Galaxy S6 Active
 

Users who are viewing this thread

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top