Satellite not aquiring signal. Please help.

textmex

SatelliteGuys Family
Mar 19, 2007
65
0
Hi, I changed my service address yesterday. And now my 622 isn't receiving a signal. It just keeps cycling through the satellites checking for a signal.

Is this something I can fix myself?
 

Pepper

DVR Addict~Mad Scientist
Supporting Founder
Mar 16, 2004
8,191
1,058
Satsuma, AL
That's those efficient Dish techs. They came and moved the dish antenna to your new address when you weren't looking!

:D
 

textmex

SatelliteGuys Family
Mar 19, 2007
65
0
I "moved", but I actually moved back to my real address from my fake address so I can have dish come and do some installation work. So I made no changes to my actual hardware, Dish or receiver.

I did the reboot and it still didn't work. I can get the get the guide but none of the channels are coming in.

So I ran the check switch, but I'm not sure exactly what "results" you are referring to. There is just a bunch of boxes with numbers or letters in them that don't mean much to me.

Thanks, all, for the help!
 

textmex

SatelliteGuys Family
Mar 19, 2007
65
0
Wait, do I need to change the transponder or anything? I can't remember what I changed when I originally moved to the fake address last year. I don't remember changing anything then, but I could be wrong.
 

RandallA

Supporting Founder
Supporting Founder
Dec 13, 2004
10,556
68
San Francisco Bay Area
I "moved", but I actually moved back to my real address from my fake address so I can have dish come and do some installation work. So I made no changes to my actual hardware, Dish or receiver.

I did the reboot and it still didn't work. I can get the get the guide but none of the channels are coming in.

So I ran the check switch, but I'm not sure exactly what "results" you are referring to. There is just a bunch of boxes with numbers or letters in them that don't mean much to me.

Thanks, all, for the help!

You should see Green or Red for each satellite. For example, 119 green, 110 green, 129 red.

Can you tell us exactly what channels you're missing? Are you missing all of them or just your locals?
 

ddgtomahawk

SatelliteGuys Pro
Nov 20, 2007
261
0
You would miss locals if you subscribe to locals that are spotbeamed to the area you left. In the install summary the results after the test should be like satellite 119/110/129 trans ok ok ok or a bunch of x's and what switch box is detected? Are you seeing any error messages like acquiring satellite signal? Whats going on?
 

levibluewa

SatelliteGuys Pro
Apr 25, 2006
1,150
7
WA, OR, CA
If you're missing locals...

it has been my experience that they don't often appear upon moving back to "square 1". Another call inquiring where are my locals usually takes care of it.
 

levibluewa

SatelliteGuys Pro
Apr 25, 2006
1,150
7
WA, OR, CA
Satellite not acquiring signal...

is another issue. Changing locations shouldn't eliminate all the channels. Sounds like equipment trouble, or they pushed a wrong button and eliminated you :(
 

ddgtomahawk

SatelliteGuys Pro
Nov 20, 2007
261
0
Well I asked to verify its all channels talk to customer all day and you can see why I like to verify, people say there is nothing on my screen when it says error 015 acquiring flat out on it. He needs to run checkswitch and reply with what the results are to move any further.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top