System Updates

  • WELCOME TO THE NEW SERVER!

    If you are seeing this you are on our new server WELCOME HOME!

    While the new server is online Scott is still working on the backend including the cachine. But the site is usable while the work is being completes!

    Thank you for your patience and again WELCOME HOME!

    CLICK THE X IN THE TOP RIGHT CORNER OF THE BOX TO DISMISS THIS MESSAGE

Scott Greczkowski

Welcome HOME!
Original poster
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Cutting Edge
Sep 7, 2003
102,583
25,930
Newington, CT
I am back from my cruise and came back to a bunch of updates being available including updates for our forum software.

I will be preforming these updates now.

As always as updates are in progress, there may be issues until complete.

I will post when the updates are complete. :)
 
Ok forum software updated, as well as all add in updates.

Here is whats new in this version.


Xenforo 2.3 is coming soon, and there will be LOTS of updates then.
 
how can I shut off these dam hearts

I know it is not part of the updates but this is as good of a place as any to ask
 
  • Like
Reactions: charlesrshell
Valentines Day Love GIF
 
This was around midnight eastern. Once I logged in it gave me a 403.
Nothing showing in the logs... I am guessing cookie date error? (I am just guessing) and I am not seeing anything in the logs. Nor had the monitoring service seen anything at that time.

Here again is the address to our server monitoring service. SatelliteGuys Server Status
 
Going through the Xenforo log I only see one error and that was at 10:28 PM ET last night.

Here is what it shows. (I have no ideas what it means)

Stack trace​

#0 src/XF/Http/Response.php(250): XF\Http\ResponseStream->__construct(false, 68354)
#1 src/XF/Pub/View/Attachment/View.php(26): XF\Http\Response->responseStream(false, 68354)
#2 src/addons/SV/AttachmentImprovements/XF/Pub/View/Attachment/AttachmentViewTrait.php(137): XF\Pub\View\Attachment\View->renderRaw()
#3 src/XF/Mvc/Renderer/AbstractRenderer.php(91): SV\AttachmentImprovements\XF\Pub\View\Attachment\View->renderRaw()
#4 src/XF/Mvc/Renderer/Raw.php(39): XF\Mvc\Renderer\AbstractRenderer->renderViewObject('XF:Attachment\\V...', '', Array)
#5 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(460): XF\Mvc\Renderer\Raw->renderView('XF:Attachment\\V...', '', Array)
#6 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(442): XF\Mvc\Dispatcher->renderView(Object(XF\Mvc\Renderer\Raw), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#7 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(402): XF\Mvc\Dispatcher->renderReply(Object(XF\Mvc\Renderer\Raw), Object(XF\Mvc\Reply\View))
#8 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(60): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'raw')
#9 src/XF/App.php(2487): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#10 src/XF.php(524): XF\App->run()
#11 index.php(20): XF::runApp('XF\\Pub\\App')
#12 {main}

Request state​

array(4) {
["url"] => string(49) "/xen/attachments/dishescloserlook0918-jpg.149462/"
["referrer"] => string(70) "Dish Network and Rain!"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 
  • Like
Reactions: charlesrshell
Just a heads up...

As I type this I am rebuilding all users.

This is being done as one moderator is unable to use one of their moderator functions, even though that function is turned on for their account. Rebuilding the Users / User Cache normally fixes this problem.

Not that it should slow anything down, but looks like it will take awhile, as its been going for 15 minutes now and its only done 23,381 users so far. :D
 
  • Like
Reactions: charlesrshell
Just a heads up...

As I type this I am rebuilding all users.

This is being done as one moderator is unable to use one of their moderator functions, even though that function is turned on for their account. Rebuilding the Users / User Cache normally fixes this problem.

Not that it should slow anything down, but looks like it will take awhile, as its been going for 15 minutes now and its only done 23,381 users so far. :D
Can I get more hair please?