E-Channelizer Blindscan Problem

Discussion in 'C-BAND Satellite Discussion' started by arlo, Jun 5, 2019.

  1. arlo

    arlo Topic Starter Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Posts:
    18
    Likes Received:
    13
    Location:
    North Eastern
    Hey all....
    I've scanned 103W with my Mio. Created a new bouquet in E-Channelizer named '103W SES 3"
    Moved all of the channels from Last scanned into the new bouquet. Sorted them A-Z. Then saved and wrote the info to my box.
    Did a blindscan on the same sat and found a couple more channels.
    Read from the Mio. There is a message telling me that there were 163 channel(s) with no corresponding services. All previous channels in the 103W bouquet are grayed out and marked <NA>.
    The channels in Last Scanned are OK.
    What gives? It only happens when I blindscan only unknown transponders>yes.
    Intention is to add those channels to already scanned that are not listed in the xml file.
     
  2. comfortably_numb

    comfortably_numb Dogs have owners, cats have staff Pub Member / Supporter

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Posts:
    7,272
    Likes Received:
    7,432
    Location:
    Missouri/Kansas
    I've seen this happen occasionally when I load a custom favorites list in Dreamset, then subsequently do a new blind scan. Sometimes the receiver renames all the favorited channels to <NA>. Not sure what causes that.
     
    #2 comfortably_numb, Jun 5, 2019
    Last edited: Jun 5, 2019
    raydio and arlo like this.
  3. arlo

    arlo Topic Starter Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Posts:
    18
    Likes Received:
    13
    Location:
    North Eastern
    I guess for the time being I just do a complete blindscan on sats then.
    There is a lot of reassignments going on for C-Band sats right now.
     

Separate names with a comma.

More...