Genie mini's

Status
Please reply by conversation.
M

MrSamCro89

Thread Starter
New Member
Nov 20, 2017
2
0
OK - Oklahoma
I have genie, 1 4k client and 2 mini clients and when I go to turn on any of the clients they take about 45 secs to 1 min to show any guide or picture....I have reset the genie, and made sure the cables are tight. Any suggestions?
 
R

robjlevin

SatelliteGuys Pro
Sep 23, 2005
628
148
New Jersey
That's a bit longer than usual and I did notice they take longer to connect since getting 1037 a few weeks back. Before that I rarely saw the connecting screen.
 
Techiefan

Techiefan

SatelliteGuys Pro
Feb 6, 2018
215
195
USA
There is nothing wrong. That's just the way it is.
Was the same here for a while back with the C61K, the mini wireless still take more time too connecting. I guess the only way around that is to disable the power save feature and have it stay on all the time? Not sure why you would but just an option for someone who doesn't want to wait for the mini to boot. I do remember on some of the older versions of firmware a few months ago it was taking about to a minute to finally show a picture and on the latest it's much faster, but still takes time but down to about 20 seconds. I also see a white splash screen now as prior it was black too.
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

R
Replies
1
Views
8K
doctor J
D
Blackhawks
  • Locked
Replies
3
Views
2K
jcrandall
jcrandall
L
  • Locked
Replies
8
Views
1K
dfergie
dfergie
I
Replies
4
Views
2K
jdspencer
jdspencer
Scott Corbett
Replies
2
Views
2K
twizt3dkitty
twizt3dkitty

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Top