Missing locals on HD

J

JRL

Thread Starter
Member
May 13, 2004
14
0
I have a question for the group which is not quite a Voom problem. I have a Tivo HD receiver and two basic direcTV receivers. I had a clip on off/air on the 3 phase dish. The lines go from the LNB to the diplexer on the back on the dish then down to four other diplexers behind the receivers. On the two basic receivers I get all the locals , on the HD I get none. I have one diplexer going to the Sat 1 and RF in the other dilpexer goes from the sat on the diplexer to the Sat 2. I am about 20 miles from the tower with the dish way up high , no trees or buildings.

My question is that I think the RF in on the HD might be bad. So I have a Voom receiver, if I hook up the line to the vsb , and the Sat in on voom would the locals come in. I know the sat will not work because its pointed to another Satellite. This is just to check to see if my Tivo RF is bad. I have done a dish scan and it still reads 0. The antenna is a terk and they have worked before in this area. Both receivers are active.

Jake
 
DarrellP

DarrellP

I Think, therefore, I am.
Supporting Founder
Nov 6, 2003
4,298
0
Salem, OR
Most HD channels are UHF, does your antenna pickup UHF or VHF? The clipons are not very good antennas to begin with. Can you pickup any UHF analog channels?
 

Similar threads

A
Replies
8
Views
2K
TYORK
T
W
Replies
1
Views
1K
riffjim4069
riffjim4069
T
Replies
4
Views
2K
tlw777
T
J
Replies
2
Views
930
Ilya
P
Replies
5
Views
1K
Ilya
Top