recorded programs dont show under List in Genie but in Mini Genie

Discussion in 'DIRECTV Support Forum' started by sportflyer, Jul 17, 2018.

  1. sportflyer

    sportflyer Topic Starter Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Posts:
    29
    Likes Received:
    4
    Location:
    Vancouver, WA
    I have a Genie gen 2 and a Mini Genie. Recorded programs used to show up under List in both units. Suddenly Recorded programs only show in the mini Genie but not the the main unit. I have find my recorded programs in the main Genie in a very convoluted way using search .

    How do I fix this ? Thanks
     
  2. texasbrit

    texasbrit SatelliteGuys Pro
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Posts:
    3,473
    Likes Received:
    278
    It's a widely reported bug. Expect it to be fixed soon.
     
  3. sportflyer

    sportflyer Topic Starter Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Posts:
    29
    Likes Received:
    4
    Location:
    Vancouver, WA
    OK. Thanks.
     
  4. mdram

    mdram SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Posts:
    3,686
    Likes Received:
    554
    Location:
    Md
    from the directv forums

    Hello Community,

    Special Note - We are aware of an issue where some DVR recordings are not displaying. The good news is they aren't gone.

    As a temporary workaround, you can:

    • Re-sort the playlist by pressing 0 on the remote control twice (re-sort the playlist first by alphabetical order, then by recording date order)
    • View the recordings in the specific category on the left side menu (arrow left and go to Sports, Movies, Kids, etc)
    We apologize for the inconvenience as we work toward a resolution.
     
    raoul5788 likes this.
  5. sportflyer

    sportflyer Topic Starter Well-Known SatelliteGuys Member

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Posts:
    29
    Likes Received:
    4
    Location:
    Vancouver, WA
    I will try the 0,0 work around. When we ultimately get a fix do we need to reboot the genie or is this done automatically . Tks
     
  6. mdram

    mdram SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Posts:
    3,686
    Likes Received:
    554
    Location:
    Md
    a fix will come as a software update, it should reboot the genie itself
     
  7. DetFan

    DetFan Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Posts:
    1,927
    Likes Received:
    61
    Location:
    Livonia, Michigan
    Still no fix. I’m so sick of this garbage.


    Sent from my iPad using SatelliteGuys mobile app
     
  8. texasbrit

    texasbrit SatelliteGuys Pro
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Posts:
    3,473
    Likes Received:
    278
    Why would you think there is a fix? When a release with the fix included starts rollout, you'll see that news here.
     
  9. DetFan

    DetFan Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Posts:
    1,927
    Likes Received:
    61
    Location:
    Livonia, Michigan
    It’s been a problem long enough is my point. What, I can’t be ticked off?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  10. raoul5788

    raoul5788 Studebaker driver
    Staff Member HERE TO HELP YOU! Supporting Founder Lifetime Supporter

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Posts:
    25,638
    Likes Received:
    8,067
    Location:
    Cheshire CT
    Sure you can, I don't blame you. It won't fix the problem though. Patience grasshopper! :)
     
  11. Soccernut

    Soccernut SatelliteGuys Guru

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Posts:
    140
    Likes Received:
    5
    Location:
    Fresno,ca
    I had this problem a few times, red button reset brings back recordings. It's a pain.
     
  12. DetFan

    DetFan Pub Member / Supporter
    Pub Member / Supporter

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Posts:
    1,927
    Likes Received:
    61
    Location:
    Livonia, Michigan
    They eventually show up after they’re done recording. I mean it’s been going on for some time now. How many updates have they put out while not addressing it. It’s not about my patience. It’s about their lack of addressing it.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     

Separate names with a comma.

More...