Server Work Sunday Morning

Discussion in 'SatelliteGuys Support Center' started by Scott Greczkowski, Jun 23, 2017.

  1. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Topic Starter Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,740
    Likes Received:
    14,028
    Location:
    Newington, Connecticut
    Also tested and working on Android.
     
    charlesrshell likes this.
  2. charlesrshell

    charlesrshell SatelliteGuys Crazy Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Posts:
    8,326
    Likes Received:
    3,169
    Location:
    O'Fallon, IL 62269
    My Android is working great.
     
  3. thomasjk

    thomasjk SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Posts:
    2,095
    Likes Received:
    429
    Location:
    Charlotte, NC
    As is my Android.
     
  4. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Topic Starter Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,740
    Likes Received:
    14,028
    Location:
    Newington, Connecticut
    On iOS some people are telling me it appears to be using http2 as the images are loading much faster.

    COOL! :D
     
    Foxbat likes this.
  5. joekawasaki

    joekawasaki SatelliteGuys Pro Pub Member / Supporter

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Posts:
    163
    Likes Received:
    14
    Location:
    Minnesota
    I think my problem was that I had a really old version of the app. (5.0.42). I downloaded the latest version and it works fine.
     
    charlesrshell likes this.
  6. waylew

    waylew SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Posts:
    2,454
    Likes Received:
    838
    Location:
    northern WEST new york
    Couldn't log in,wanted me to register,cleared cookies,redid log in and well here I am,using Pale Moon.
     
  7. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    That was pretty painless from this end. :)

    Thank you Scott.
     
    Tampa8 and charlesrshell like this.
  8. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    Here's another one for you Scott:

    Previously whenever I had a notification of a PM or other notification there would be a little red number appear in the pinned tab and/or tab header of Firefox/Waterfox. That indicator doesn't appear anymore.
     
    charlesrshell likes this.
  9. charlesrshell

    charlesrshell SatelliteGuys Crazy Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Posts:
    8,326
    Likes Received:
    3,169
    Location:
    O'Fallon, IL 62269
    Chrome is working ok.
     
  10. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Topic Starter Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,740
    Likes Received:
    14,028
    Location:
    Newington, Connecticut
    Welcome back. :D
     
    JSheridan likes this.
  11. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    I checked Edge and it wasn't working in that either. It seems like it isn't pushing the notifications and they only appear when reloading the page and the little indicator doesn't appear at all.

    Chrome on your PC is working?
     
  12. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Topic Starter Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,740
    Likes Received:
    14,028
    Location:
    Newington, Connecticut
    Showing up on mine.
     

    Attached Files:

  13. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    They show up there at the top of the page on reload. They used to show up in the pinned tab and regular tab headers up here:

    upload_2017-6-25_14-18-56.png
     
  14. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Topic Starter Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,740
    Likes Received:
    14,028
    Location:
    Newington, Connecticut
    FTA4PA, TheKrell and charlesrshell like this.
  15. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    The little number is back on regular tabs but not on pinned tabs yet.

    An A. That's pretty impressive. :)
     
  16. Test Account

    Test Account Active SatelliteGuys Member

    Joined:
    Mar 21, 2014
    Posts:
    19
    Likes Received:
    1
    You might have the refresh those tabs since the code was not installed when you opened them. :D
     
  17. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    And now they're coming back on pinned tabs! U da man!

    I won't know if they're pushing until I get another quote or PM or like.
     
    charlesrshell and KE4EST like this.
  18. JSheridan

    JSheridan Full Time Resident Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2008
    Posts:
    8,434
    Likes Received:
    9,111
    Location:
    USA
    YES! Thanks for the Likes and the notifications are pushing again.

    It's really convenient to be working on other things and see the little red numbers appear on the pinned tabs and know that something's up to go and check.

    Thanks again Scott. :)
     
  19. Scott Greczkowski

    Scott Greczkowski Topic Starter Scanning the Skies! Staff Member HERE TO HELP YOU!

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    97,740
    Likes Received:
    14,028
    Location:
    Newington, Connecticut
    Ok made a quick video showing the speed. This was done with a regular user account so you can see the ads that are displayed (and now they are not slowing down the SatelliteGuys experience at all)

    The browser is Google Chrome which is using HTTP/2.

    Hope you enjoy the new security and speed of SatelliteGuys.



    Thanks to our Pub Members for helping us keep the lights on, and for allowing us to do upgrades like this for you. :)
     

    Attached Files:

    JSheridan, charlesrshell and KE4EST like this.
  20. reynoltd

    reynoltd SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Posts:
    273
    Likes Received:
    62
    Location:
    Gaylesville, Alabama
    Trying to watch the video but app keeps crashing. Using satelliteguys app on iPhone 6 plus
     
  21. Foxbat

    Foxbat Addicted to new HW Supporting Founder Lifetime Supporter

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Posts:
    12,816
    Likes Received:
    4,719
    Location:
    Michiana
    So, is there a reason my Avatar is showing a broken graphic icon?

    And the "Fresh Blue" theme is totally whacked-up? Many elements are showing up as a list of links instead of pop-up menus or tables. More hard-coated CSS?

    I should add, this is using Safari 10.1.1 on my Mac running macOS Sierra 10.12.5.

    Edit: Okay, I cleared all my caches and that seems to have restored my Avatar. Should have tried that first. Now I'll try going back to "Fresh Blue". I think I'm the only SatGuy that uses it!

    Edit: Clearing the caches also fixed the issues I was having with "Fresh Blue", well, except for no "anonymous" avatars.

    Edit: Okay, final edit: Scott, thank you a baggilion percent for adding SSL to SatelliteGuys! It's the mark of a professional website, and as you know, not easily accomplished. A Tip 'o the Hat to you, and all the staff who assisted!
     
    Voyager6 and JSheridan like this.

Separate names with a comma.

More...