TT 3200 no sound. Anyone?

Status
Not open for further replies.

Lone Cloud

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
May 23, 2008
701
18
Home built PC AMD 920 chip, ATI graphics card . Get no sound on tv. Had a Diamond sound card and thought that might be the issue, so changed it to another brand last night. Same problem.

DVB viewer. Changed DirectX codecs for audio. Even uninstalled all codecs and then reinstalled new codec pack. Tried them all again.

Have been all through control panel . Could the TT3200 be bad? I do get various beeps and sounds on startup, but no sound through the tv card .

I would appreciate any ideas.
 

pendragon

SatelliteGuys Pro
Oct 13, 2008
1,100
64
It's not the TT hardware. As long as you're getting video, rest assured the card is sending all the stream data to the computer and something is getting lost after that point. When you're watching something, I think one of the DVB Viewer menu items shows the filters in the graph. That might be a good starting place. I assume you have sound from other apps?
 

Lone Cloud

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
May 23, 2008
701
18
Well, it's fixed now, but I can't help anyone else with the same problem. That's because I have no idea how I fixed it. I messed with a whole bunch of settings and something urgent came up, so I shut down my system.

When I turned it back on, I had sound. Wish I knew how I did that
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who Read This Thread (Total Members: 1)

Top