Epix 1 HD

photoman76

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jan 8, 2005
3,291
1
Anybody else seeing this on Epix 1 HD?
Every 30 seconds the screen goes black for one second, but audio is fine.
I remember that they had this problem before, but it was corrected.
It seems to be back.
Epix 2 HD and Epix 3 HD are fine.
 

MattG@DISH

SatelliteGuys Pro
Dec 30, 2010
3,871
230
Denver, Colorado
Is this still happening for you? If it is, please send me a PM with your phone number or account number and receiver softwere version so I can report the problem for you
 

Straybeat

SatelliteGuys Pro
Sep 4, 2007
155
14
Phoenix
I just turned on "He Said, She Said" at 1:50 pm Phoenix time, 3/7/12. There's a scene where Nathan Lane is talking to Elizabeth Perkins in the office and the picture flicks off and on about every 30 seconds. Watching for about 10 minutes now it's doing it consistently every 30 seconds. Through all the scene changes and everything. I wanted to make sure it just wasn't a quirky part of the film, but it's not.
 

MattG@DISH

SatelliteGuys Pro
Dec 30, 2010
3,871
230
Denver, Colorado
Is there an update as to when this problem is going to be fixed?

Is this still happening for you? If it is, please send me a PM with your phone number or account number and receiver software version so I can report the problem for you

I have put in a report for everyone who has sent me their information. If this is still happening, please send me a PM with your phone number or account number and receiver software version so I can report the problem for you as well. EPIX1 HD is not on our known issue list at this time.
 

MattG@DISH

SatelliteGuys Pro
Dec 30, 2010
3,871
230
Denver, Colorado
I have put in a report for everyone who has sent me their information. If this is still happening, please send me a PM with your phone number or account number and receiver software version so I can report the problem for you as well. EPIX1 HD is not on our known issue list at this time.

On top of this information, will everyone who is having this problem please include what arc you are on in your PMs please?
 

photoman76

Thread Starter
SatelliteGuys Pro
Jan 8, 2005
3,291
1
It looks like the problem has been fixed. EPIX 1 HD is fine now.
I'm watching on Ciel 2 at 129.
 

MattG@DISH

SatelliteGuys Pro
Dec 30, 2010
3,871
230
Denver, Colorado
I just received an email saying that a discrepancy ticket has been opened, but it seems to be working normally right now. The channel will continue to be monitored to make sure that this is resolved
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who Read This Thread (Total Members: 1)

Latest posts

Top