Hopper 3 & Joey 2 picture issue

Henry Sanchez

Henry Sanchez

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Jan 25, 2015
83
8
California, USA
Hi Satellite Guys, today i had a picture issue with a H3 and J2, the Joey picture was gone when i put hide duplicate SD channels in ON mode on the H3 and J2, curiously, nothing wrong was on the H3, but the picture was lost on all channels on the J2, the channel guide was working fine on Both receivers, but no picture on each channel on J2, the only one channel i saw on J2 was 102 SD.
I was wondering if any of you has experienced this issue before? And how can it be fixed? Because is a kind of unnecessary shows both channels, when only one can be showed on the channel guide.

Any help will be very appreciated!!

Thank you!!


Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
 
Jim5506

Jim5506

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Oct 19, 2004
7,759
2,684
Lubbock, Texas
Have you done a power cord reboot of both the Hopper and the Joey?
 
HipKat

HipKat

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Aug 25, 2017
11,534
18,547
Pekin, IL
Tried different HDMI ports/cables? It almost sounds like either you're not hitting the 129 HD Sat if you're on Western Arc or the tech used component cables to connect to your TV
 
Henry Sanchez

Henry Sanchez

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Jan 25, 2015
83
8
California, USA
Tried different HDMI ports/cables? It almost sounds like either you're not hitting the 129 HD Sat if you're on Western Arc or the tech used component cables to connect to your TV

Hi HipKat, is this picture issue commonly presented if i don’t get one of the WA satellites?


Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
 
Henry Sanchez

Henry Sanchez

Thread Starter
SatelliteGuys Family
Jan 25, 2015
83
8
California, USA
Tried different HDMI ports/cables? It almost sounds like either you're not hitting the 129 HD Sat if you're on Western Arc or the tech used component cables to connect to your TV

I had 2 Wallys before i decided to get the H3 and J2, and i had no picture issues with them. And both wallys had the same “Hide duplicate SD channels” function activated.


Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
 
  • Like
Reactions: pattykay
HipKat

HipKat

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Aug 25, 2017
11,534
18,547
Pekin, IL
Hi HipKat, is this picture issue commonly presented if i don’t get one of the WA satellites?


Sent from my iPhone using the SatelliteGuys app!
I you're on Western Arc, the HD channels are on the 129. If you're only getting the 110 and 119, you're seeing SD broadcasts
 
pattykay

pattykay

formerly crodrules
Pub Member / Supporter
Jun 14, 2014
8,259
7,168
North Central Ohio
I you're on Western Arc, the HD channels are on the 129. If you're only getting the 110 and 119, you're seeing SD broadcasts
Actually, it is a little more complicated than that. Many HD channels are on 110. (I know because my sister temporarily lost the 110 satellite earlier this summer.) In another thread, Henry Sanchez said that he has 119 and 129: Need help with Dishnet NESN and MASN sport channels info
Hi Satellite Guys, i would like to know if any of you knows if these channels are broadcasted on 119W satellite? I tried to find them, but i cannot get them actually.

Actually i can get 77W, 119W and 129W Sats only.

Thanks!
 
  • Like
Reactions: JSheridan

Similar threads

H
Replies
11
Views
4K
HipKat
HipKat
D
Replies
1
Views
1K
dkimmel
D
L
Replies
0
Views
715
lbriesac
L
OrlandoSGM
Replies
4
Views
973
Tom Seim
Tom Seim
Dr Pepper
Replies
7
Views
778
xyz38
X

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Latest posts

Top