Tapatalk Issues?

Status
Not open for further replies.
Scott Greczkowski

Scott Greczkowski

Thread Starter
Welcome HOME to SatelliteGuys!
Original poster
Staff member
HERE TO HELP YOU!
Sep 7, 2003
101,409
22,341
Newington, CT
Everything looks fine on your account that I could see, but just in case I reset your preferences.
 
  • Like
Reactions: ralfyguy
ralfyguy

ralfyguy

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Sep 17, 2005
3,212
410
McAlester, Oklahoma
See when I launch the app, the little bell icon on top populates and shows a notification. Why does the alert not go off when it is closed?

Sent from my LG-H900 using the SatelliteGuys app!
 
ralfyguy

ralfyguy

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Sep 17, 2005
3,212
410
McAlester, Oklahoma
Ok, maybe I am not intelligent enough to understand the workings. I have enabled email notifications for Forums and Threads. Am I supposed to get an email if there is a new post in a thread that I subscribed to or not?

Sent from my LG-H900 using the SatelliteGuys app!
 
meStevo

meStevo

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Aug 20, 2004
16,263
12,936
Las Vegas, Nevada, United States
Participated tab either takes a long time or doesn't seem to work in Tapatalk. Been like this for a week or two I think.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
 
ralfyguy

ralfyguy

SatelliteGuys Pro
Pub Member / Supporter
Sep 17, 2005
3,212
410
McAlester, Oklahoma
So there was an update to the Reader app, logged out and cleared the app cache, uninstalled the old one, cleared the phone cache, killed all tasks, rebooted the phone, installed the new version, logged in and it will for the life of me not give any notification whatsoever still.

What else is there I forgot to do?

Sent from my LG-H900 using the SatelliteGuys app!
 
navychop

navychop

Member of the Month - July 2014!
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Jul 20, 2005
55,780
21,532
Northern VA
So there was an update to the Reader app, logged out and cleared the app cache, uninstalled the old one, cleared the phone cache, killed all tasks, rebooted the phone, installed the new version, logged in and it will for the life of me not give any notification whatsoever still.

What else is there I forgot to do?

Sent from my LG-H900 using the SatelliteGuys app!

You forgot to kick the dog and kiss the cat.

Neither of them like that.

;)
 
  • Like
Reactions: ralfyguy and charlesrshell
Status
Not open for further replies.

Similar threads

dweber
Replies
3
Views
185
meStevo
meStevo
L
Replies
8
Views
809
klang
K
dweber
Replies
21
Views
923
Josephinelcajon
Josephinelcajon
R
Replies
12
Views
455
harshness
harshness
L
Replies
24
Views
2K
KE4EST
KE4EST

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who Read This Thread (Total Members: 1)

  • Scott Greczkowski
Top