4K Events Discussion Thread

Discussion in 'DISH Network Support Forum' started by Bobby, Oct 5, 2017.

  1. rodder

    rodder Pub Member / Supporter Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Posts:
    2,309
    Likes Received:
    85
    Location:
    Adairsville,Ga 30103
    i have a new sony 4k hdr tv and when i put it on channel 540.3 i get no signal and it locks up !
     
  2. Ilya

    Ilya Proud Staff Member Staff Member HERE TO HELP YOU! Lifetime Supporter

    Joined:
    Feb 16, 2004
    Posts:
    17,953
    Likes Received:
    2,516
    Location:
    NE OH
    Might be the HDMI cable. Are you connecting directly or through a receiver?
     
    rodder likes this.
  3. eddie willers

    eddie willers SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Posts:
    840
    Likes Received:
    590
    Location:
    Braselton, Ga.
    I just got the newest 4K Fire Stick from Amazon and they have added a, I guess false, HDR setting where everything is viewed (even menus etc.) in "HDR". You can also cancel that so that only programs that truly are HDR (in my case, HDR 10 because my LG OLED is now so old :eek) but I kinda like the effect, so I am leaving on.
     
  4. Bobby

    Bobby Topic Starter Publican Supporting Founder

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    56,233
    Likes Received:
    9,628
    Location:
    Rohnert Park, CA
    Of course you can’t get channel 540 on that 4K Fire Stick so it really doesn’t fit in this thread... ;) :)
     
    Foxbat, crodrules and charlesrshell like this.
  5. rodder

    rodder Pub Member / Supporter Pub Member / Supporter

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Posts:
    2,309
    Likes Received:
    85
    Location:
    Adairsville,Ga 30103
    Yes
     
    crodrules likes this.
  6. SandFarmer

    SandFarmer SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Posts:
    979
    Likes Received:
    300
    Location:
    The Beach.
    I see there are 3 4K channels again.
     
    charlesrshell and crodrules like this.
  7. Jim5506

    Jim5506 SatelliteGuys Master Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Oct 19, 2004
    Posts:
    6,597
    Likes Received:
    1,195
    Location:
    Lubbock, Texas
    Evidently I tuned in seconds before the 4K was turned on because the whole shebang recorded and I was able to play it last night.
     
    Bobby and TheKrell like this.
  8. Bobby

    Bobby Topic Starter Publican Supporting Founder

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    56,233
    Likes Received:
    9,628
    Location:
    Rohnert Park, CA
    Very cool.
     
  9. bluegras

    bluegras SatelliteGuys Pro Pub Member / Supporter

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Posts:
    3,235
    Likes Received:
    979
    Is dish going to add March madness in ultra 4k hd like DirecTV is going to.
     
  10. Bobby

    Bobby Topic Starter Publican Supporting Founder

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    56,233
    Likes Received:
    9,628
    Location:
    Rohnert Park, CA
    I don't see that DirecTV is going to show March Madness in 4K. That is a CBS production. They are going to show the Big 10 Tournament in 4K though and it looks like Dish is going to show at least half of it, the FS1 games, in 4K...
     
    crodrules and charlesrshell like this.
  11. bluegras

    bluegras SatelliteGuys Pro Pub Member / Supporter

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Posts:
    3,235
    Likes Received:
    979
  12. Bobby

    Bobby Topic Starter Publican Supporting Founder

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    56,233
    Likes Received:
    9,628
    Location:
    Rohnert Park, CA
    crodrules likes this.
  13. crodrules

    crodrules The Happy Pessimist

    Joined:
    Jun 14, 2014
    Posts:
    4,413
    Likes Received:
    3,230
    Location:
    North Central Ohio
    I have always thought that the term "March Madness" was a bit of a misnomer. It does not include the entire month of March, and the Final Four and championship games are not until April. In any event, I should probably Unlike your previous post, which got my hopes up, but I am too lazy to do so.
     
  14. eddie willers

    eddie willers SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Sep 15, 2003
    Posts:
    840
    Likes Received:
    590
    Location:
    Braselton, Ga.
    When I was growing up, few cared about the NCAA Tournament. The NIT was considered more important.

    Of course, back then, you still had College Allstars play the NFL winner in Chicago.
     
    crodrules likes this.
  15. Bobby

    Bobby Topic Starter Publican Supporting Founder

    Joined:
    Sep 7, 2003
    Posts:
    56,233
    Likes Received:
    9,628
    Location:
    Rohnert Park, CA
    Looking at one of my sources, I see the Big 10 Tournament is going to be televised on the Big Ten Network. That is majority owned by Fox. So, there is a maybe there. We’ll have to wait and see.
     
    crodrules likes this.
  16. AKGolf

    AKGolf Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Posts:
    1,229
    Likes Received:
    192
    Location:
    Edmond, OK
    Big East tourney this week.
     
  17. AKGolf

    AKGolf Pub Member / Supporter Lifetime Supporter

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Posts:
    1,229
    Likes Received:
    192
    Location:
    Edmond, OK
    Big East live now.
     
  18. odbrv

    odbrv SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Nov 21, 2004
    Posts:
    915
    Likes Received:
    200
    Location:
    Lubbock, Tx
    The 4K picture on my LG OLED is darker than the HD on FS1.
     
    richeydog likes this.
  19. bluegras

    bluegras SatelliteGuys Pro Pub Member / Supporter

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Posts:
    3,235
    Likes Received:
    979
    Hey folks go to channel 540-01 you can see what full time uhd channels are.available from ses hey dish good time to go ahead and add these channels to our lineup please thank you

    Uhd1
    Travelxp
    Naturevision
    NASA.uhd
    Insight uhd
    Fashion one uhd
    Beyond tv
    4kuniverse
    The country Network

    Big east.tournamemt 5:30-8pmcdt 540-01
    And 8-10pmcdt both.are.semifinals.
     
  20. jackson85

    jackson85 SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Feb 13, 2012
    Posts:
    152
    Likes Received:
    49
    Location:
    Robinson, Illinois, United States
    I bought a new 4K HDR Vizio. Would I need to buy the Gold HDMI's or is it okay just to use the HDMI I have already? Also, since I have the 4K HDR Vizio is it advisable to have the 4K Joey?
     

Separate names with a comma.

More...