Connection Headaches

Status
Please reply by conversation.
R

Runr48

Thread Starter
New Member
Jul 2, 2006
1
0
Help!
Everything was fine until I rearranged my living room and disconnect the tv, stereo, etc. I labelled everything correctly, so reconnecting should not have been a problem, but it was. Now I have too much reds and greens and no browns and blues. I have a panasonic HDPlasma tv which I connected to my Directv through my stereo receiver. I've checked and rechecked everything, but still can't get those blues and browns. What am I doing wrong? Yes, I checked the connections against the user instructions and still no help.
 
damaged

damaged

SatelliteGuys Pro
Jun 22, 2005
2,605
1
South of Heaven
Where exactly does DirecTV come into this? I think you want a different forum. Besides that, how can we help you hook up something that we can't see, and you provide no information for?
 
D

directvfreak

SatelliteGuys Pro
Oct 12, 2005
361
0
Columbus, Ohio
What model of D* receiver and A/V receiver. What cables are you using to connect the TV and DirecTV.
 
Beavis

Beavis

SatelliteGuys Pro
Jan 13, 2005
331
5
damaged said:
Where exactly does DirecTV come into this? I think you want a different forum. Besides that, how can we help you hook up something that we can't see, and you provide no information for?

"I have a panasonic HDPlasma tv which I connected to my Directv through my stereo receiver. "

I'm guessing there.

Threadstarter, if you use Y-Pb-Pr cables bypass the stereo receiver and connect them to your TV, that will either prove/eliminate the receiver being the problem.
 
damaged

damaged

SatelliteGuys Pro
Jun 22, 2005
2,605
1
South of Heaven
Beavis said:
"I have a panasonic HDPlasma tv which I connected to my Directv through my stereo receiver. "

I'm guessing there.

Threadstarter, if you use Y-Pb-Pr cables bypass the stereo receiver and connect them to your TV, that will either prove/eliminate the receiver being the problem.

The problem is that he has too many cables left over of one type (color) and not enough of another type, which is what I mean by it not being a problem related to DirecTV. The problem is he did not mark down where what went properly (even though he thought he did). :)

EDIT: Or is he refeerring to colors on his TV? Either way, the OP needs clarifying.
 
Last edited:
jpn

jpn

SatelliteGuys Pro
Aug 2, 2005
756
0
It sounds a lot like one component videl lead is loose. Check the component input cables between the D* IRD and stereo rcvr, and also the ones from the stereo rcvr to the plasma screen. Somewhere you have a BLUE lead that is loose.

I have had this happen. One lead looks like it's connected but is loose. Just push it in snugly.
 
Jimbo

Jimbo

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
Jul 14, 2005
66,037
5,382
NW Ohio - Buckeye Country
jpn said:
It sounds a lot like one component videl lead is loose. Check the component input cables between the D* IRD and stereo rcvr, and also the ones from the stereo rcvr to the plasma screen. Somewhere you have a BLUE lead that is loose.

I have had this happen. One lead looks like it's connected but is loose. Just push it in snugly.

This is what I would look for as well, even though it appears to be connected, unplug them all and reseat them.

I am presuming you are going from the D* receiver to the TV with your R/G/B cables.

Jimbo
 
Status
Please reply by conversation.

Similar threads

B
Replies
33
Views
2K
bobinraymoremo
B
MrDRC
Replies
4
Views
1K
MrDRC
MrDRC
O
Replies
2
Views
808
odbrv
O
Top