EPG on Hispasat

Discussion in 'Linux/Enigma OS Support' started by Brct203, Jun 11, 2019.

  1. Brct203

    Brct203 Topic Starter SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Posts:
    846
    Likes Received:
    815
    Location:
    Connecticut
    I just noticed something weird... On Hispasat 30W, the EPG displays content for the Cuban channels, as expected. But when I display the EPG in list mode, it shows the same EPG content for Canal 7 SDE (Argentina) as it does for Cubavision. This is on TNAP on OSmio4K
     
  2. primestar31

    primestar31 SatelliteGuys Master

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Posts:
    8,162
    Likes Received:
    4,400
    Location:
    Beta Omicron Delta III
    Yeah, satellite EPG is bogus on the Mio with TNAP for some reason with 30W. Once you get it for 30W channels, it (30W epg) shows up duplicate on many other satellites and channels also. Even 101W. Not sure why, but it just doesn't map correctly. I disabled it.
     
    Brct203 likes this.
  3. Brct203

    Brct203 Topic Starter SatelliteGuys Pro

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Posts:
    846
    Likes Received:
    815
    Location:
    Connecticut
    good to know... Thanks! Does it work properly on other images? (not that the EPG on Cubavision is ever accurate though, but that's a different story...)
     
  4. primestar31

    primestar31 SatelliteGuys Master

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Posts:
    8,162
    Likes Received:
    4,400
    Location:
    Beta Omicron Delta III
    I'm not sure, I've hardly used any of the other images even though I have them in other slots. TNAP does everything I like, and it does it well. Beyond this particular issue, and since almost nothing in the US has an epg anyway, it's not much of an issue.

    Perhaps in the next version of TNAP it'll be fine.
     
    Brct203 likes this.

Separate names with a comma.

More...