Xenforo Upgrade

dare2be

SatelliteGuys God
Lifetime Supporter
Jul 15, 2011
12,237
6,812
FL
I just made a change to image caching, which may be the cause of the issue. Of course it will take a few days before we know if that change made a difference or not.

I believe it was making people download a new copy of the images once every two days. Now I have it set to only download the graphic again only if the image has changed.
Now I'm seeing a broken image link on some avatars. A quick refresh fixed some, but mine is still broken.

1575381358754.png

Post automatically merged:

And now it came back as soon as I posted.
 
  • Like
Reactions: TheKrell

dare2be

SatelliteGuys God
Lifetime Supporter
Jul 15, 2011
12,237
6,812
FL
And now it disappeared again after I posted again.

Edit: and now it's back again.
 

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
25,642
18,640
Fairfax, VA
What Theme are you using to see the blue? I get that (and the big avatar) with the SatelliteGuys Light - Default theme
Yup; that's my theme though my long term fav was the SG 2016 which isn't available yet. Not too bright and not too dark.

Edited to add: I see dare2be's avatar just fine.

Edited further to add: just saw a gargantuan and blurry version of my avatar running the latest FF 70.01 64 running on W7 Pro 64bit. That appearance is brief, though, and does not bother me like the acres of medium blue do.
 
  • Like
Reactions: charlesrshell

Bobby

Publican
Supporting Founder
Sep 7, 2003
57,275
10,680
Rohnert Park, CA
Edited further to add: just saw a gargantuan and blurry version of my avatar running the latest FF 70.01 64 running on W7 Pro 64bit. That appearance is brief, though, and does not bother me like the acres of medium blue do.
I see that from time to time using Chrome Version 78.0.3904.108 on my Mac... And also Safari on my iPad.
 
  • Like
Reactions: TheKrell

charlesrshell

SatelliteGuys Crazy
Pub Member / Supporter
Lifetime Supporter
Jan 14, 2006
8,424
3,258
O'Fallon, IL
Yup; that's my theme though my long term fav was the SG 2016 which isn't available yet. Not too bright and not too dark.

Edited to add: I see dare2be's avatar just fine.

Edited further to add: just saw a gargantuan and blurry version of my avatar running the latest FF 70.01 64 running on W7 Pro 64bit. That appearance is brief, though, and does not bother me like the acres of medium blue do.
I see everybody's avatar except HipKat.
 
  • Like
  • Wow
Reactions: HipKat and TheKrell

Juan

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 14, 2003
23,284
4,868
Moscow Russia
I get email notifications everytime someone replys to a thread I open...I know it can be turned off...but can you change the default to off?.... its a pain

Sent from my SM-G950U using the SatelliteGuys app!
 

n0qcu

Supporting Founder
Supporting Founder
Sep 7, 2003
4,766
1,260
Earth
here's a strange occurrence that happens to me when I click on the thread title it takes me to the first unread post like it should but with certain posters (always the same ones) it takes me to the middle of the post so I have to back up a bit.
 
  • Sad
Reactions: TheKrell

TheKrell

A mighty and noble race originating on Altair IV.
Pub Member / Supporter
Jan 4, 2007
25,642
18,640
Fairfax, VA
here's a strange occurrence that happens to me when I click on the thread title it takes me to the first unread post like it should but with certain posters (always the same ones) it takes me to the middle of the post so I have to back up a bit.
I've noticed that as well. :( I believe this issue began when I added post count, likes, etc to everybody's posts.
 

HipKat

SatelliteGuys Master
Pub Member / Supporter
Aug 25, 2017
6,112
10,097
Pekin, IL
What Theme are you using to see the blue? I get that (and the big avatar) with the SatelliteGuys Light - Default theme using Safari on my iMac running macOS 10.14.6 (I know, need to upgrade at some point!)
That is the theme I'm using
 
Top