OS Mio 4K newbie questions

N6BY

Geek
Lifetime Supporter
Mar 1, 2006
1,887
1,321
Roseville, CA 121W
Are user defined hotkeys working in the TNAP Beta?

I tried setting up a hotkey for Blind Scan. I assigned it to the 'Portal' button. Now when I press the Portal button it doesn't do anything. What am I doing wrong?

EDIT: I changed the hot key to 'red long' and it worked. But it doesn't let me assign a function to the Portal button. But thats OK, I'm fine using 'red long'. Hotkeys are really nice for functions I use a lot!
 
Last edited:

N6BY

Geek
Lifetime Supporter
Mar 1, 2006
1,887
1,321
Roseville, CA 121W
With OpenVix and a Standard LNB, what are the numbers to be entered for LOF1, LOF2, and Switch? I tried 10750, 10750, and 0 and blindscan didn't work.
 

voomvoom

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
May 18, 2004
6,650
21
Lizella, Georgia Republic
LOF1 should be 10750
LOF2 should be 10750
not sure about Switch
if you mean Diseqc, it would depend if you have a diseqc switch or not
no switch would be 0
if you have a Diseqc switch, it would depend on the port you are using?

Hope this helps...

Al

EDIT:
Diseqc itself has settings of 1.0, 1.1, 1.2, I think (I use 1.1 with multi-switches and 1x8 diseqcs)
Diseqc Command would be port number, such as input1, input2, input3, input4, etc....
screenshot.jpg
 
Last edited:
  • Like
Reactions: N6BY

voomvoom

SatelliteGuys Master
Lifetime Supporter
May 18, 2004
6,650
21
Lizella, Georgia Republic
Threshold:
As you can see in my snapshot, I have this particular LNB set for 12700
This gets me to the OFF side of my multi-switches 22 KHz (I think?)
Also the Tone mode set to OFF does this (I think?)
Not sure if both are needed?
I use a threshold setting of 11700 for the ON side of my multi-switches 22 KHz
And for this the Tone mode is set to ON
I don't really understand what's what, or how they work?
But, I know what works for me....

Also, Brian said to set threshold @ 10750
I'm thinking he meant 10700?
Hope this helps..!!!

Al
 

Titanium

AI6US
Lifetime Supporter
May 23, 2013
6,683
7,302
Meadow Vista, Northern California
No mistake... For OpenVIX, OpenATV, OpenPLI, etc. set the threshold setting to 10750 when using the user setting a single band, Standard type LNB with LO 10750. Not sure why E2 distro has it set-up this way (typically it would be set to 11700 with most applications). Enigma2 is just distributed with this user LNB threshold setting
 

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who Read This Thread (Total Members: 3)

Top